bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Messi'nin aklı varsa bu saatten sonra Leicester'a gelir.
Messi'nin aklı varsa bu saatten sonra Leicester'a gelir.
Messi İspanya'da atıyor zaten Pep hocam ağlasın, umrumda değil...
Messi İspanya'da atıyor zaten Pep hocam ağlasın, umrumda değil...
Şşşş yapma... Zaten canım sıkkın...
Onu bilmiyorum da Manchester City bitmiş ahahahaha. @DarkLegenD @MEnesLeeds -M.City maçı futbol ise, geçen haftaki GS-FB maçı neydi?
İlkay'ın yokluğu belli oluyor.Onu bilmiyorum da Manchester City bitmiş ahahahaha. @DarkLegenD @MEnes
Bielsa hocam yok etti...
Ekli dosyayı görüntüle 93268
Bugünkü maç futbol maçıysa Fener-Karagümrük maçı neydi?İlkay'ın yokluğu belli oluyor.
Bence Sane + Aguero + Gabriel Jesus. Bir de özellikle sol bek çok kötü, Mendy sakatlıktan döndüğünden beri eski günlerinden çok uzak...İlkay'ın yokluğu belli oluyor.
Parayı basıp A seviye forvet alamıyorlar. Yazık. Bir sezon daha çöpe gidecek.Bence Sane + Aguero + Gabriel Jesus. Bir de özellikle sol bek çok kötü, Mendy sakatlıktan döndüğünden beri eski günlerinden çok uzak...
Pep kim Messi'de mi oynuyor?Onu bilmiyorum da Manchester City bitmiş ahahahaha. @DarkLegenD @MEnes
Bielsa hocam yok etti...
Ekli dosyayı görüntüle 93268
Böyle giderse hocam en geç önümüzdeki sezon başı yuvasına, Messi'nin yanına döner...Pep kim Messi'de mi oynuyor?
Bunun yaşanma ihtimali oldukça yüksek adaşım... Bıraksın City'i ve Arapları, yeter bu kadar... Dönsün yuvasına...Böyle giderse hocam en geç önümüzdeki sezon başı yuvasına, Messi'nin yanına döner...
Pep + Messi + Barcelona + Yeni Yönetim... Aman aman nereye geldik...Bunun yaşanma ihtimali oldukça yüksek adaşım... Bıraksın City'i ve Arapları, yeter bu kadar... Dönsün yuvasına...
Muazzam bir detay olurdu...
Normal şartlar altında hem Agüero'nun, hem de Gabriel Jesus'un sakatlanmasını onlar da beklemiyordur. Ondan dolayı biraz sıkıntı yaşıyorlar şu an ama Agüero zaten çok sık sakatlanıyor son 1-2 sezondur, Jesus da bence yeterince iyi değil. O yüzden oraya bir transfer yapılabilirdi bence de.Parayı basıp A seviye forvet alamıyorlar. Yazık. Bir sezon daha çöpe gidecek.