İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Ohaa Arsenal yenildi mi en son 1.5ust almıştım sonra bıraktım maci helal hocam Sizede yaramış

Reactions: Araf
İnşallah ligede yansır bu sonuç sende korkuyorum ben
Yok ya, eski hevesim yok oyüzden sen kolayca yenersin beni

Bir kamp hakkım var ama kime kullanacağımı karar vermedim
hedefim 12'de tutunmak ama çok zor artık. Kalan maçlar zorlu isimler kalmış

Teknik direktörleri "Arsenal'e kesin yenileceğiz, fark yiyeceğiz" demiş olmalı sürekli.

Reactions: Araf
Çağlar, süpriz çıkmazsa ŞL'de oynayacak olan bir takıma transer olacak, yani Leicester'ı tutmam için bir sebep kalmadı. Manchester United umarım ŞL'ye gider. Fernandes'in ardından bu takım çok ilgimi çekti. 2-3 tane transfer sonrası tüm kulvarlarda şov yapabilirler.

Reactions: 12.Adam
Solkjaer in manu su hakkında neler düşünüyorsun?

Reactions: DarkLegenD
Solkjaer in manu su hakkında neler düşünüyorsun?
Çok bombalamışlığım var kendisini. Fernandes gelince canlı olarak maçlarını izlemedim ama özetlerde çok güzel ve etkili takım izlenimi veriyorlar. Solkjaer belki de potansiyelini yansıtmaya başladı.

Çok bombalamışlığım var kendisini. Fernandes gelince canlı olarak maçlarını izlemedim ama özetlerde çok güzel ve etkili takım izlenimi veriyorlar. Solkjaer belki de potansiyelini yansıtmaya başladı.
Bu istikrarlı oyun anlayışını sürdürürse şampiyonluk ihtimalini görüyor musun ?

Reactions: DarkLegenD
Bu istikrarlı oyun anlayışını sürdürürse şampiyonluk ihtimalini görüyor musun ?
Kimleri transfer edeceğine bağlı. Ciddi anlamda üst seviye futbolcuları getirirlerse neden olmasın. Liverpool zaten kendini belli ediyor; Manchester City'de ise Foden'ın mükemmel gelişimi söz konusu, stoper bölgesinde ise Laporte'nin yanına takımın ağırlığını kaldırabilecek biri (Çağlar olabilir) gelirse onlar da şampiyonlukta hak sahibi olurlar. Chelsea'nin kesinlikle kaleciye ihtiyacı var. Bu yorumlar her ne kadar yüzeysel ve basit olsa da ilk 3 ManU için süpriz olmaz.