bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Adamlar sadece futbol oynamıyor seyirciye bir gösteri sunuyorlar adeta. Bizim ligdekiler Aykut Kocaman zihniyetlilerle dolu. Tabii aradaki maddi uçurum da kaçınılmaz şekilde etken.@MasacRE ile Galatasaray maçı devre arasına girince 10-15 dakika bu maça baktık, bizim maçlarda 90 dakikada yaşanmayacak şeyler yaşandı. Aradaki kalite farkı çok büyük maalesef.
Adamlar sadece futbol oynamıyor seyirciye bir gösteri sunuyorlar adeta. Bizim ligdekiler Aykut Kocaman zihniyetlilerle dolu. Tabii aradaki maddi uçurum da kaçınılmaz şekilde etken.
Slimani'yi nasıl unutursun her hafta gol atıp asist yapıyor.
Slimani'yi nasıl unutursun her hafta gol atıp asist yapıyor.
Arsenal kanser moduyla oynamaya başlamış yine. 2 fark atıp beraberliğe kadar getirmişler. Köpek gibi muhtacız 3 puana.
Ligi yere göğe sığdıramıyoruz ama bu hakemler de çok kötü kararlar veriyor. Bilerek yapmaları daha da kötü.(Yanlış anons)@DarkLegenD
Ligi yere göğe sığdıramıyoruz ama bu hakemler de çok kötü kararlar veriyor. Bilerek yapmaları daha da kötü.
Leicester maçının son 15-20 dakikasında sürekli Liverpool'a çalışan, Salah'ın bariz şekilde Çağlar'ı ittirip 3 metre ileriye uçurmasına faul vermeyen hakem ve dün Aston Villa'nın verilmeyen penaltısı. İlk hatırladıklarım.Genel olarak kötü kararlar verdiklerini düşünmüyorum ben, Liverpool maçı için konuşuyorsan kararların hepsi doğru gibi. Penaltı kararı da buna dahil.
Premier Lig’de her pozisyona faul vermiyor hakemler, oyunun akışı ve hızı bozulmasın diye avantaja bıraktıkları çok oluyor. Ama avantaja bıraktıkları kararlar genelde zaten kart gerektirmeyecek fauller.
Tottenham maçındaki Mane'nin pozisyonu penaltı mı? Hadi ya lütfen.Genel olarak kötü kararlar verdiklerini düşünmüyorum ben, Liverpool maçı için konuşuyorsan kararların hepsi doğru gibi. Penaltı kararı da buna dahil.
Premier Lig’de her pozisyona faul vermiyor hakemler, oyunun akışı ve hızı bozulmasın diye avantaja bıraktıkları çok oluyor. Ama avantaja bıraktıkları kararlar genelde zaten kart gerektirmeyecek fauller.
Leicester maçının son 15-20 dakikasında sürekli Liverpool'a çalışan, Salah'ın bariz şekilde Çağlar'ı ittirip 3 metre ileriye uçurmasına faul vermeyen hakem ve dün Aston Villa'nın verilmeyen penaltısı. İlk hatırladıklarım.
Hiç azımsanmayacak kadar çok olan bilerek verilmeyen kararlar ve göz yumulan pozisyonlar var. Asla bizim ligimiz kadar olamazlar ama sütten çıkmış ak kaşık da değiller.
Tottenham maçındaki Mane'nin pozisyonu penaltı mı? Hadi ya lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?