Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,463
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Şimdi biraz değiştirerek yazıyorum.Hayatın işleri beni sıkmıştı. Farklı şeylere yönelmek istiyordum. Masanın üzerinde duran gazeteye gözüm ilişmişti. Gazetede Metonya (LM'den yürüttüm. )) adlı uzay bölgesine tatil diye bir haber görmüştüm. Uzayda 1 hafta kalınacağı ve bu bu 1 hafta içinde ilginç şeylerle karşılaşacağı yazıyordu. Bu habere içim ısınmıştı. Hemen internetten başvurdum. 2 gün sonra Metonya'ya gitmeye hak kazanmıştım. Güzel bir gezi olacağından emindim. Aradan 1 hafta geçtikten sonra gezi için bütün hazırlıklar yapılmıştı ve uzay aracına binmiştik. Araca start verildi ve boşluğa doğru yolculuğa başlamıştık.
Uzay bir boşluktur kanıtı çok doğru aslında çünkü yanımdakiler çok boş insanlardı. Hatta birisi köprüden atar gibi uzay aracından kendini boşluğa bırakmak istiyordu. Allah'ım ben nereden bindim bu uzay diye kendi içimden konuşuyordum.
Neyse uzun bir aradan sonra Metonya adlı uzay tatil şehrine gelmiştik. Yanımdakiler ise bir şey yapmamışlardı. Uzay aracını sağa çektik ve yürümeye başladık. Bir eve varmıştık. Eve varınca uzaylılarla karşılaştık. Bize hoşgeldiniz dediler. İçeride TV izliyorlardı. Onlarda TV'nin çanağı bile yoktu. Uzaydan bedavaya kullanıyorlardı. TV'de Flash TV açıktı. Uzay ana haberin ardından Yalçın abi başlamıştı. Yalçın abiye de uzaylı Mustafa Topaloğlu telefondan bağlanmıştı. Mustafa Topaloğlu canlı yayına bağlanınca uzaylılar alkışlamaya başlamışlardı. Bu nasıl bir uzay yolculuğuydu. Bitmeliydi bu rüya ve bitmişti. Çünkü patronum odaya girmişti ve beni uyurken görmüştü. Bütün bunlar rüya olduğu için çok şükrettim.
Nasıl olmuş @beyazsoy ?
Canım sıkılmaya başlamıştı.Farklı bir işlere yönelmek hatta ve hatta arabesk rap bile dinlemek aklımdan geçiyordu. Birden masanın üstündeki gazeteye gözüm ilişti. Gazetede büyük kara puntolarla yazılmış "1 Hafta Boyunca Metonya'da Yaşamak İster Misiniz?" yazıyordu. Yazıyı bir çırpıda okuyup bilgisayarı açarak internet sitesinden başvurumu yaptım.İki gün sonra ise bana mesaj attılar.Ben eski sevgilimden geldiğini düşünüp hızlıca koşup elime telefonu elime aldım.Ya "Turkcell'den geldiyse?" dedim.Ama meraklanmıştım.Mesaja baktım, "Metonya'ya gitmeye hak kazandınız." yazıyordu. Güzel bir gezi olacağından emindim. Aradan 1 hafta geçtikten sonra gezi için bütün hazırlıklar yapılmıştı ve uzay aracına binmiştik. Araca start verildi ve boşluğa doğru yolculuğa başlamıştık. Uzay bir boşluktur kanıtı çok doğru aslında çünkü yanımdakiler çok boş insanlardı. Birden gezene inmeden durduk. Bize paraşütlerle atlamamızı söylediler.İtiraz etmeme rağmen ani bir tekmeyle kendimi boşlukta buldum. Havasız bir ortamda paraşütün açılması imkansızdı. Ben de türküm olduğumu kanıtlamak için yüzerek gezegene ulaştım. Diğerlerini atmamakla birlikte onları gezegene sağ salim indirmişlerdi. Kesin adamın bana garezi vardı eminim. Neyse yürümeye başladık,ayak izim çıkıyor mu diye baktım.Çıkmıştı. Toprağa benzeyen yerde yeşillikler vardı. Yeşilliklerin önündeki tabelada "çimlere basmak tehlikeli ve yasaktır" yazısı yazıyordu. Birden yanımdaki adam atılıp "yasaklar çiğnenmek içindir" deyip yeşilliklere bastı. Bir şey olmadı tabi. Bir eve vardık. Evdeki uzaylılar tam bir çekirdek aileydi. Anne olan dizim var derken baba olan maç var diyordu. Ben aradan sıyrılıp "Selamün Aleyküm" dedim. Bunu duyan uzaylılar hoş geldiniz dediler. Bir baktım ki maç dizi kavgası bitmiş FullAs TV açılmıştı. uzaylılar yalçın abiyi izliyorlardı. Birden yalçın abi oturduğu yerden kalkıp "Uzaylıların Can Dostu" sıfatıyla Mustafa Topaloğlu'nu stüdyoya çağırdı.Bir baktım bizim uzaylıların ağzı kulaklarında. Mustafa Topaloğlu mikrofonu eline alıp taktım şarkısını söylemeye başladı. Bir anda gözlerimi açtım. İş yerinde uyuya kalmıştım. Bunu gören patron az fırça çekmemişti. Ama kendime bir söz vermiştim: "eğer uzaya bir daha gidersem ajdar dinleyeyim."