Tamam sen bana arka plan resmini ve yazacagim yazilari soyle ben bi ugrasayim photoshopla, belki guzel birsey yapabilirim
@gözlemci iyi olur da küfür olmaz ve İngilizce olması lazım.
@RüzgarGülü fikir @beyazsoy'dan çıktı. Araştırayım ama @beyazsoy'da baksın.
uzay boşmuş temasına: uzaylılar oturmuş flash tv izliyor bizim türk uzaya boş diyorlardı hakikaten boşmuş diye yazarsın )))kendin bir kariaktür çizebilirsin maksat komiklik olsun ama...bir uzay kekiği çiz ve içeride türklerin olduğu bir yapı ..istersen onuda kaba taslak çizek gönderek...konuşmalar felan...uzay harbi boşmuş felan ayz işşte aklına egleni türklerin yapabilecekleri şeyleri...
uzay boşmuş temasına: uzaylılar oturmuş flash tv izliyor bizim türk uzaya boş diyorlardı hakikaten boşmuş diye yazarsın )))
Ekli dosyayı görüntüle 26069
Mekan uzaya benziyor, çocuğun yerine uzaylı, ekranın sağ köşesine de Flash TV logosu koysak iyi olur mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 26069
Mekan uzaya benziyor, çocuğun yerine uzaylı, ekranın sağ köşesine de Flash TV logosu koysak iyi olur mu ?
photoshopla televizyonu uzaya taşımak daha mantıklı
photoshopla televizyonu uzaya taşımak daha mantıklı
ilk cümleyi tam anlamadım ama ikinci cümle güzel flash tv yi izleyenleri analamak için uzaya beni ilgilendiriryorBen biraz düşündüm de bu ders kitaplarında okuma parçaları oluyor ya öyle bir şey yazayım. İçinde absürt cümleler filan olsun.
Sonra da sorulan soruları resimli olarak anlatayım. Mesela what is interesting about the trip sorusuna Flash TV örneğini verebiliriz.
ilk cümleyi tam anlamadım ama ikinci cümle güzel flash tv yi izleyenleri analamak için uzaya beni ilgilendiriryor
anladımda ilkokul okuma kitabı gibi olmuş lise kitabı düzeyine alalım)))Mesela atıyorum:
Uzaya yolculuk için heyecanlıydık. 5 kişilik grubumuzun çantaları hazırdı, her şey bitmişti. Uzaya yolculuk için sabırsızlanıyorduk. Uzayda 1 hafta kalacaktık.
Uçuş startı verildi ve uzaya yolculuk başlamıştı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra bir yere vardık. Uzaylılar Flash TV'deki Yalçın abiyi izliyorlardı. Uzayda bile sevdiği varmış sayın abimizin.
Böyle böyle şeyler işte.
anladımda ilkokul okuma kitabı gibi olmuş lise kitabı düzeyine alalım)))
mesela : hayatın manası konusunda arayış içindeydim çevremdeki insanların boş işleriyle ugraşmasında sıkılmıştım yine böyle bir arayış içindeyken gazetede uzayda koloni kuralacagını her ülkeden insnların götüreleciğini baş vuruların beklediği yazılıydı aradıgım fırsatı yerde ararken uzayda bulmuştum tam bana göreydi bu kadar boş bir dünyadan kurtulmanın yolunu bulmuştu hayatın manası belki uzatdaydı.....
hazırlılıklarımı yaptım ve uzay yolculugumuz başladı ama gittiğimde ne göreyim uzalıyla hipnoz olmuş gibi flash tv izliyorlardı artık hayatın manasını bulmuştum.. hayatın manasını bulmuştum
yok. Sen karikatür gibi birşey demişsin onun başka programları var Ben sadece resme resim eklerim çıkartırım efekt falan veririm o kadarAynen iyi olmuş, bu akşam Türkçe'sini yazayım. Yarın akşam İngilizce'sine çeviririm inşallah.
@RüzgarGülü uzay aracından aşağı intihar etmeye çalışan, uzayda Flash TV izleyen uzaylılar gibi fotoşoplar yapabilir misin ?
Mustafa Topaloğlu'nun programını izliyormuşlar Mustafa Topaloğlu ile Vur Patlasın Çal Oynasın programın adı buAynen iyi olmuş, bu akşam Türkçe'sini yazayım. Yarın akşam İngilizce'sine çeviririm inşallah.
@RüzgarGülü uzay aracından aşağı intihar etmeye çalışan, uzayda Flash TV izleyen uzaylılar gibi fotoşoplar yapabilir misin ?
yok. Sen karikatür gibi birşey demişsin onun başka programları var Ben sadece resme resim eklerim çıkartırım efekt falan veririm o kadar
Hayatın işleri beni sıkmıştı. Farklı şeylere yönelmek istiyordum. Masanın üzerinde duran gazeteye gözüm ilişmişti. Gazetede Metonya (LM'den yürüttüm. )) adlı uzay bölgesine tatil diye bir haber görmüştüm. Uzayda 1 hafta kalınacağı ve bu bu 1 hafta içinde ilginç şeylerle karşılaşacağı yazıyordu. Bu habere içim ısınmıştı. Hemen internetten başvurdum. 2 gün sonra Metonya'ya gitmeye hak kazanmıştım. Güzel bir gezi olacağından emindim. Aradan 1 hafta geçtikten sonra gezi için bütün hazırlıklar yapılmıştı ve uzay aracına binmiştik. Araca start verildi ve boşluğa doğru yolculuğa başlamıştık.
Uzay bir boşluktur kanıtı çok doğru aslında çünkü yanımdakiler çok boş insanlardı. Hatta birisi köprüden atar gibi uzay aracından kendini boşluğa bırakmak istiyordu. Allah'ım ben nereden bindim bu uzay diye kendi içimden konuşuyordum.
Neyse uzun bir aradan sonra Metonya adlı uzay tatil şehrine gelmiştik. Yanımdakiler ise bir şey yapmamışlardı. Uzay aracını sağa çektik ve yürümeye başladık. Bir eve varmıştık. Eve varınca uzaylılarla karşılaştık. Bize hoşgeldiniz dediler. İçeride TV izliyorlardı. Onlarda TV'nin çanağı bile yoktu. Uzaydan bedavaya kullanıyorlardı. TV'de Flash TV açıktı. Uzay ana haberin ardından Yalçın abi başlamıştı. Yalçın abiye de uzaylı Mustafa Topaloğlu telefondan bağlanmıştı. Mustafa Topaloğlu canlı yayına bağlanınca uzaylılar alkışlamaya başlamışlardı. Bu nasıl bir uzay yolculuğuydu. Bitmeliydi bu rüya ve bitmişti. Çünkü patronum odaya girmişti ve beni uyurken görmüştü. Bütün bunlar rüya olduğu için çok şükrettim.
Nasıl olmuş @beyazsoy ?
ilk paragraf çok iyi ama
ikinci paragraftaki espri pek olmamış o boş esprisini 3. prragrafa taşı. hakkaten uzay büyük bir boslukmus baksanıza uzaylilarin haline neler işliyordu tarzinda...