aman bully'cim mesajinin ilk bolumunu yazmamis ol veya okumamis varsayiyorumYılmaz Erdoğan bir daha dizi yapmayabilir veya tutturamayabilir. Tutmuş iş gitsin bence de gittiği yere kadar.
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile yedi senedir ekranlarımızda zaten. 😏aman bully'cim mesajinin ilk bolumunu yazmamis ol veya okumamis varsayiyorum .
gecen tam da bu noktaya parmak basmistim. sevgili yilmaz erdogan mutlaka yeni sezonda ~ yeni bir isle geri donmeli demistim.
o mesajin uzerine , inci taneleri yeni sezon flash haberi gelince, taslar yerine oturdu. mutlu oldum .
hazir yakalamisken uzun sure ekranda tutmamiz gerekir bir deger sevgili yilmaz erdogan ve degerli kalemi .
tum bunlar goreceli elbette - nacizane gorusumdur.
saygi ve selamlar .
😛Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile yedi senedir ekranlarımızda zaten. 😏
Dizi olarak İnci Tanelerini çekiyor.😛
anladim demek istedigini tentencim.
benim demek istedigim , salt sinema ve dizi ozelinde bir gorus du .
ben , kendisinin - bir demet tiyatro dan bugune yer aldigi cogu isi izlemis bir izleyici olarak,
^yillar ^sonra prime time da ^dizi ^olarak arzi endam etmesini keyifle ve memnuniyetle karsiladim . farkli bir kalemi var, derinlikli.
tum bunlar goreceli elbette .
saygilar.
inci taneleri'ni begenen ve diziye -basta kendisi- , guven kirac ve yasemin conka icin baslamistim . ki, bu dedigim isimlere dizi olarak bir daha ayni anda denk gelmem cok cok zor .Dizi olarak İnci Tanelerini çekiyor.
Ama film bazında baktığımızda adet olarak iyi diyebileceğimiz kadar sayıda film çekti. Kendisi adına gayet bereketli bir 7 yıl oldu diye düşünüyorum.
Sen benim hudutsuz forumdaşımsın 😂Beni... Beni @Emre Ozansoy'unu? 😱
Emre ile rahatım çünkü @serhatt kadar ileri gitmez 'bence' 😂😂Ama o kadar demek istemiş. Daha fazlası yok. 😂😂 @Emre Ozansoy
Bana öpüşmeli foto atmazsın demek 😂O ne demek? 😱
NASIL ? 😂@EmreCan'a soralım bunu.![]()
Daha ne kadar ileri gidebileceğimi görmek ister misin?Emre ile rahatım çünkü @serhatt kadar ileri gitmez 'bence' 😂😂
Tabii ki de hayır 😂Daha ne kadar ileri gidebileceğimi görmek ister misin?![]()
Naptın la yine 😂😂Anlatır.![]()
Kendisine yabancı dizi ve filmlerden çok güzel sahneler attım, atmaya da devam ediyorum.Naptın la yine 😂😂
Vay vay vay 😂 @EmreCan hacııııKendisine yabancı dizi ve filmlerden çok güzel sahneler attım, atmaya da devam ediyorum.![]()