Ne alaka be? Gül gibi çocuk.
Ne alaka be? Gül gibi çocuk.
Hudutsuz'a mı gelse la ? O değilde Uğur Yücel Hudutsuz Sevda'ya gelirse herkes Bahadır'la barışır 😂 Görevi @cokiyitvci 'ye bıraktım lütfen önerin Uğur Yücel'iNe alaka be? Gül gibi çocuk.![]()
Deniz Can Aktaş'a partner olarak gelebilir yeni sezonda, hayır demem.Hudutsuz'a mı gelse la ? O değilde Uğur Yücel Hudutsuz Sevda'ya gelirse herkes Bahadır'la barışır 😂 Görevi @cokiyitvci 'ye bıraktım lütfen önerin Uğur Yücel'i
Aaaa sen benim bu forumu bırakma sebebim olucan ama 😂Deniz Can Aktaş'a partner olarak gelebilir yeni sezonda, hayır demem.@xemrexxx
Tabii alalım. Çok yakışır.Hudutsuz'a mı gelse la ? O değilde Uğur Yücel Hudutsuz Sevda'ya gelirse herkes Bahadır'la barışır 😂 Görevi @cokiyitvci 'ye bıraktım lütfen önerin Uğur Yücel'i
EDHO'da ağa dayı rölü olur ilet lütfen gerekli yerlere 7+ alırız söz 😂Tabii alalım. Çok yakışır.Nasıl bir rolde gelsin?
![]()
Neden? 😱 Gayet güzel seçenekler sunuyorum sana.Aaaa sen benim bu forumu bırakma sebebim olucan ama 😂
Sağlam takviyeler gelecek zaten. O da olur inşallah.EDHO'da ağa dayı rölü olur ilet lütfen gerekli yerlere 7+ alırız söz 😂
Ben kadın partner istiyorum 😂Neden? 😱 Gayet güzel seçenekler sunuyorum sana.![]()
İlgi çekmez bu saatten sonra, değişiklik şart.Ben kadın partner istiyorum 😂
YUH YA 😂İlgi çekmez bu saatten sonra, değişiklik şart.![]()
Miray'ın yerine çok iyi bir isim gelmeli, NOW'ıma ve yapımcımıza güveniyorum.Ben kadın partner istiyorum 😂
Hemen gelmeyecek aga. Öyle duyum aldımMiray'ın yerine çok iyi bir isim gelmeli, NOW'ıma ve yapımcımıza güveniyorum.![]()
BU MASADAYIZ!YUH YA 😂
Aynen hemen değilmiş.Hemen gelmeyecek aga. Öyle duyum aldım
O masada yokum 😂
aynen agaAynen hemen değilmiş.
O zaman senin de üstünü çiziyoruz aga demek ki.O masada yokum 😂
Seni bitirdim 😂O zaman senin de üstünü çiziyoruz aga demek ki.![]()
3. Sezon'da Uğur Yücel'siz bile seni kazanırız^gelirse, -ben diziye donerim . ^kredisi bende buyuk .
------
goreceli elbette. dizi nin genel dunyasi ozelinde islenen hikayeleri ana basrollerle sinirli degil . yan rollerin hikayeleri de ilgi cekici .
merak ettiklerim ;
yildiz'in ara ara bahsettigi hala'si kim .
zerre bu hikaye de yildiz dan gayri ^mutluluga kavusacak mi.
nusret'in akibeti ne olacak .
ferda nin hastaligi ve akibeti ne olacak .
dilber ve yildiz pavyon dan ayrilip yeni bir hayat kurabilecekler mi.
gibi gibi - ilk aklima gelen islenmesini bekledigim sorular silsilesi .
![]()
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile yedi senedir ekranlarımızda zaten. 😏aman bully'cim mesajinin ilk bolumunu yazmamis ol veya okumamis varsayiyorum .
gecen tam da bu noktaya parmak basmistim. sevgili yilmaz erdogan mutlaka yeni sezonda ~ yeni bir isle geri donmeli demistim.
o mesajin uzerine , inci taneleri yeni sezon flash haberi gelince, taslar yerine oturdu. mutlu oldum .
hazir yakalamisken uzun sure ekranda tutmamiz gerekir bir deger sevgili yilmaz erdogan ve degerli kalemi .
tum bunlar goreceli elbette - nacizane gorusumdur.
saygi ve selamlar .