İnanılmaz Bir Ses: Dimash Kudaibergenov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Size inanılmaz bir sesle tanıştıracağım: Dimash Kudaibergenov!

Kendisi Kazak Türkü. 2017 yılında Çin'deki programda söylediği şarkılarla büyük beğeni topladı. Opera kökenli olan şarkıcı, aynı zamanda albüm de çıkardı. Çok geniş ses tellere sahip olan olan şarkıcı, 4-5 oktava kadar sese çıkabiliyor.

İşte bazı performansları:

İnanılmaz seslere çıktığı performansı:

"Gesi Bağları" şarkısına olan yorumu:

Çıkarmış olduğu albüm:

Yarın dinleyip bu yorumumu editlerim

Etiketsiz gelmiştim

Edit:
:
Sesi güzel ama aksanı çok beğenemedim.
İlk şarkıda Sertab Erener'in Aşk şarkısi gibi sürpriz çıkışlar yapıyor. Basta woaw dedirttiyor ama sonra kulak tırmalayabiliyor. Bir çok sarkıda aynı hareketi yapınca okadarda hoş gelmiyor kulağa bir süre sonra.
Pek hitap etmedi bana.
Bu akşam mevcut olan baş ağrım daha fazlalaştı

Son düzenleme:
kore akımı türki cumhuriyetlere sıçradı demişlerdi demek doğruymuş

O olmamışı almak çok kolay oldu @Dosi

Dinlerim
Ay birde yarışma vardı demi bu hafta. Yarın gündüz başlıyayım bölümü hazırlamaya.
@Arslan Bey 'de senle kozlarını paylaşmak istiyormuş. Size uygun birşeylerde ayarlamam gerekiyor

Arslan Bey,ilk mesajı editledim. Dinledim şarkıları

Son düzenleme:
Kazak Türk'ü olduğu için, haliyle aksan da var. Opera sanatçısı olduğu için aynı zamanda, o sesleri çıkarması doğal. Sesi yağ gibi kaydığı için hiç sırıtmıyor bence. Sesini göstermek adına ve şaşırtmak adına yaptığı için doğal o ses hareketleri. Böyle ses çok yok piyasada. İşte bizim ülkede Cem Adrian var bu ayarda. Bu şarkıcı ise, başka dünya. Sana hitap etmediği için hoşuna gitmemiştir muhtemelen.

Sabah dinleyip yorumlarım

Sesi gerçekten çok etkileyici @Arslan Bey sayende keşfettik

2:20-2:40 , 5-6 defa başa sarıp dinledim tüyleri ürperten çok etkileyici bir ses

Emre Yücelen Şan Dersi kanalında keşfettim Dimash’ı. Akıl almaz bir biçimde kullanıyor sesini. Enstrumanlarım bile çıkamadığı oktavlara çıkıyor. Olağanüstü gerçekten.