Aynen, ben de oradan keşfettim. Emre Yücelen'i herkes bilmiyor diye belirtmedim.Emre Yücelen Şan Dersi kanalında keşfettim Dimash’ı. Akıl almaz bir biçimde kullanıyor sesini. Enstrumanlarım bile çıkamadığı oktavlara çıkıyor. Olağanüstü gerçekten.
Aynen, ben de oradan keşfettim. Emre Yücelen'i herkes bilmiyor diye belirtmedim.Emre Yücelen Şan Dersi kanalında keşfettim Dimash’ı. Akıl almaz bir biçimde kullanıyor sesini. Enstrumanlarım bile çıkamadığı oktavlara çıkıyor. Olağanüstü gerçekten.
İkinci videoya da dikkat. Orada daha bir efsane performans sergiliyor.Sesi gerçekten çok etkileyici @Arslan Bey sayende keşfettik
2:20-2:40 , 5-6 defa başa sarıp dinledim tüyleri ürperten çok etkileyici bir ses
Sesi oldukça iyiymiş gerçekten bu kadarını beklemiyordum.@Dosi @Yiğitt, @MEnes, @ozmoturk, @tolgab, @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz@MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM@Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga@MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Çiğdem- @-potterhead-@ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Forumda daha çok bilinmesi adına etiket de yapayım. Böyle yeteneklerin bilinmesi gerekir. İnanılmaz bir sesi var.
Boyundan büyük sesi varİkinci videoya da dikkat. Orada daha bir efsane performans sergiliyor.![]()
Bu arada boyu 1.91. Kazakistan'daki erkeklerin boyu kısa oluyordu ve onların arasında biraz fazla uzun.Boyundan büyük sesi var![]()
![]()
![]()