Sen bir de ilerleyen bölümleri izle1.bölüm yorumlarım.
Aslında romantik komedileri hep aynı klişelikte bulurum hatta izlediğim zaman da klişe olduğunu söylemişim zaten ama sonraları sempati duyduğum bir iş haline gelmişti aslında. Dizinin ilk bölümünü de keyifle izledim. Karakterler çok iyi özellikle abi karakteri yani Çınar keyif verdi izlerken. Yalın ve Deniz ikisi de iyiydi rollerine uymuşlar ama Deniz'in biraz daha pişmesi lazım gibi.
Defne çok tatlıydı zaten izlerken de sempatik geliyordu buna o zamanlar tekrarlardan. İlk bölümün sonu da güzel bitti. Aşk esas şimdi başlıyor![]()
İzlerim yarınSen bir de ilerleyen bölümleri izle![]()
O kadar dizi arasında ne alaka bu?1.bölüm yorumlarım.
Aslında romantik komedileri hep aynı klişelikte bulurum hatta izlediğim zaman da klişe olduğunu söylemişim zaten ama sonraları sempati duyduğum bir iş haline gelmişti aslında. Dizinin ilk bölümünü de keyifle izledim. Karakterler çok iyi özellikle abi karakteri yani Çınar keyif verdi izlerken. Yalın ve Deniz ikisi de iyiydi rollerine uymuşlar ama Deniz'in biraz daha pişmesi lazım gibi.
Defne çok tatlıydı zaten izlerken de sempatik geliyordu buna o zamanlar tekrarlardan. İlk bölümün sonu da güzel bitti. Aşk esas şimdi başlıyor![]()
Bilmem YouTube önerilenler arasında karşıma çıkınca bakasım geldiO kadar dizi arasında ne alaka bu?![]()
Seve seve.
Bu da İtalyan ve İspanyol erkeklerle takıla takıla esnemişSeve seve.![]()
İlgi alanı ecünnüler.Bu da İtalyan ve İspanyol erkeklerle takıla takıla esnemiş
Sanmıyorum, yapıyorlarsa da canları sağolsun...türkiyeye dönmemesinin tek nedeni parayı euro ile kazanamsı olamaz bencesenin hayalini yaşıyor olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 136455
tgrt nin sahibi muhafazakar amcanın bile görüntüleri çıkmıştı ayol herkesten beklerim artıkSanmıyorum, yapıyorlarsa da canları sağolsun...
Bananeeeeee.tgrt nin sahibi muhafazakar amcanın bile görüntüleri çıkmıştı ayol herkesten beklerim artık![]()