NOW İnadına Aşk - Dizi Yorumları

Müzik dinlerken arka fonda iyi giden bir dizi, bence Güneşin Kızları'ndan daha güzel. :X

En merak ettiğim işlerden birisi. Başlamdan izlerim diyordum, sonra fragmanları görünce vazgeçtim. Ama sonra izleme kararı aldım. :D

Hatta ilk olarak izleyeceğim dizi bu, yarım kalan ve izlemek istediğim dizilerden önce ilk olarak bunla başlayacağım. :D

Ve dizinin ilk bölümünü bitirdim. :X

Öncelikle dizinin müziğine bayıldım. Fragmanlarda çok itici gelmişti ama uzun şekliyle çok beğendim. Dizinin aralarında renk katıyor diziye.

Diziye gelirsek pek bir konu yok. Ama güzel işlenmiş, beğendim diziyi ben. Yeşim özellikle favorim. :D Dizideki en sevdiğim karakter Yeşim oldu. :D

Can Yaman ve Açelya Topaloğlu iyilerdi. Özellikle Defne'yi çok beğendim, güzel canlandıryor Laz kızını. :D Abisi ayrı komedi, diziye renk katıyor. Ama her yerden çıkmasa iyi, biraz rolünü Yeşim'le ilişkilerine verebilirler. :F

Can Yaman vücut açtı gençler. :bhr: @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @sokak sanati :bhr: Havuzdan bir çıkışı vardı, görmeniz lazım. :A

Kısaca beğendim diziyi, pek konu yok gibi duruyor ama güzel alternatif olarak izlenebilir. :D İnternetten takip edeceğim diziyi, ikinci bölüme geçtim. :X

Ve dizinin ilk bölümünü bitirdim. :X

Öncelikle dizinin müziğine bayıldım. Fragmanlarda çok itici gelmişti ama uzun şekliyle çok beğendim. Dizinin aralarında renk katıyor diziye.

Diziye gelirsek pek bir konu yok. Ama güzel işlenmiş, beğendim diziyi ben. Yeşim özellikle favorim. :D Dizideki en sevdiğim karakter Yeşim oldu. :D

Can Yaman ve Açelya Topaloğlu iyilerdi. Özellikle Defne'yi çok beğendim, güzel canlandıryor Laz kızını. :D Abisi ayrı komedi, diziye renk katıyor. Ama her yerden çıkmasa iyi, biraz rolünü Yeşim'le ilişkilerine verebilirler. :F

Can Yaman vücut açtı gençler. :bhr: @xemrexxx @denizz19 @EFE UYSAL @Çiğdem- @sokak sanati :bhr: Havuzdan bir çıkışı vardı, görmeniz lazım. :A

Kısaca beğendim diziyi, pek konu yok gibi duruyor ama güzel alternatif olarak izlenebilir. :D İnternetten takip edeceğim diziyi, ikinci bölüme geçtim. :X
Hayırlı olsun :A

2. BÖLÜM YORUMU

Ahahah komik bir bölümdü ya. :D Cicik hikayesi başladı dizide. :F Ne ciciklermiş, tüm aile taktı ciciklere. :D Baya güldüm bu bölüme. Defne'ninde doğum günü istekleri, görgüsüz resmen. :F

3. Bölüme Geçtim. :X

3. BÖLÜM YORUMU

Ay bu Yeşim ile Deniz aynı şeye taktılar. :F Yalın söylesin diye yapmadıkları iş kalmadı. :D Tabi diziye final sahnesi damga vurdu. Yeşim ve Çınar çok sarıldılar ve birbirlerine itiraf gibi birşey ettiler. :F :bhr:

O değilde Yalın sonda Defne'ye kapıyı nasıl kapattı öyle. :F Sevgili olun lan artık. :D

4. Bölüm İçin Akşamı Bekleyelim. :bhr: :Z

Ay gına geldi aynı şeylerden. @Billy Kane farkında mısın aynı şeyler olup duruyor. :D İş yeri ve ev arası Defne ve Yalın tur atıyor. :D Sürekli istifa, o onu alıp getiriyor falan. Ben 1-2 bölüm sürer dedim, heralde ilk 10 bölüm böyle gidecek. Valla 4. bölümden sonra daha da devam etmeyi düşünmüyorum diziye. Senaryo toparlanmalı bence.