İllu benim bağlantıma sızıp ne yazdıklarımı da takip ediyordurHavalar baskalarina sicak sana mi soguk))) İlimunati boş durmuyordu)))
Bu arada mevsimlerin ayarıyla oynuyorlar haberleri filan biliyorsundur zaten
İllu benim bağlantıma sızıp ne yazdıklarımı da takip ediyordurHavalar baskalarina sicak sana mi soguk))) İlimunati boş durmuyordu)))
Oha kaçıncı bölüm bu 😱
Yani gecen haftaki bolum bu hafta 57. Yayinlandi diye biliyorum56. bölüm... .ss
Aynen geçen haftaki bölüm.Yani gecen haftaki bolum bu hafta 57. Yayinlandi diye biliyorum
😱 😱 bu dizide bilem var illumunati hoş ben o sahneyi atlayarak izlemis olabilirim neresi orasi 😱
Ebrunun odasi o zamanAynen geçen haftaki bölüm.Kendal dosya arıyordu o sahne.
Aaa. 😱 Bu duvar kağıdını bende çok kullandım. Bak görüyor musun o kadar bilinç altımıza işlediler şimdi.Demin wifi'yı kapatırken şoka girdim. Gözü fark ettiniz mi en üstte.Bu Samsung'un kendi duvar kağıdı. .ss (Bu arada bu ekran bizzat benim telefonumun ekranıdır ne kadar asil bir ana ekranım var.)
@sokak sanati @yatutarsa @Amoureux @Harunnn60 @Forumdash @destere @cookies @GreatOttoman @Çiğdem-
Bende de uzun zamandır bu duvar kağıdı var şimdi fark ettim.Aaa. 😱 Bu duvar kağıdını bende çok kullandım. Bak görüyor musun o kadar bilinç altımıza işlediler şimdi.
Hmm demek Retrica'yı kullanıyorsun. Ne güzel.😛
Demin wifi'yı kapatırken şoka girdim. Gözü fark ettiniz mi en üstte.Bu Samsung'un kendi duvar kağıdı. .ss (Bu arada bu ekran bizzat benim telefonumun ekranıdır ne kadar asil bir ana ekranım var.)
@sokak sanati @yatutarsa @Amoureux @Harunnn60 @Forumdash @destere @cookies @GreatOttoman @Çiğdem-
Duvar kagidim Michael C. Hall ve bilincalti mesajlara maruz kalmıyorum. MutluyumDemin wifi'yı kapatırken şoka girdim. Gözü fark ettiniz mi en üstte.Bu Samsung'un kendi duvar kağıdı. .ss (Bu arada bu ekran bizzat benim telefonumun ekranıdır ne kadar asil bir ana ekranım var.)
Bu ekranda duvar kadığı dışında bakılır bi şey yok. İğrenç 🙁Demin wifi'yı kapatırken şoka girdim. Gözü fark ettiniz mi en üstte.Bu Samsung'un kendi duvar kağıdı. .ss (Bu arada bu ekran bizzat benim telefonumun ekranıdır ne kadar asil bir ana ekranım var.)
Heh İllu yetkilisi konuştu.Bundan sonra yakın markajımdasın, nasıl etkilendiğini incelicem ve yetkili kişilere bildiricem.
Adam süper mod sen sıranı bekleHeh İllu yetkilisi konuştu.
Sen benide bir incelesene.ss
O adam zaten başlı başına bilinçaltı mesajı gardaşım....Duvar kagidim Michael C. Hall ve bilincaltii mesajlara maruz kalmıyorum. MutluyumF
Iyyy sen de kendininkini paylaş görelim sanki senin ekranında uzay gemileri uçuyor.Bu ekranda duvar kadığı dışında bakılır bi şey yok. İğrenç 🙁
Göz sürekli aklıma geliyor. .ss Şu anlık başka bir etki yok.Bundan sonra yakın markajımdasın, nasıl etkilendiğini incelicem ve yetkili kişilere bildiricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?