Bunu görmüştüm ama pek inanmamıştım zamanında. Fakat o translate anlamı ne öyle ya? 😱 bkz: beklemediği halde aday gösterilen adam @Forumdash
fake mi bilmem ama bu da varBunu görmüştüm ama pek inanmamıştım zamanında. Fakat o translate anlamı ne öyle ya? 😱 bkz: beklemediği halde aday gösterilen adam @Forumdash
Değil hacıYuh fake değil dimi bu ?
https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
Üstteki resimde ne var ?fake mi bilmem ama bu da var
![]()
@xBUGRAx senin bilgin vardır?
Değil hacı
Kod:https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
Rihanna SOMA diye acımızı paylaşmiş olabilir ama sonuçta o da İlluminati'denÜstteki resimde ne var ?
Yuh suyunu çıkarıyorsun bence.Rihanna SOMA diye acımızı paylaşmiş olabilir ama sonuçta o da İlluminati'denVe Rakibi Katy Perry'e atıfta bulunmuş olabilir?
![]()
Gördüklerimi paylaşiyorumYuh suyunu çıkarıyorsun bence.![]()
![]()
Bilmem vardır bir anlamı
İyi bir uydurmayla ben kanarım Rihanna olayına.Bilmem vardır bir anlamıBen Katty Perry klibini izlediğimde de bişey anlamlandirmıyordum
![]()
Cumhurbaşkanlığı seçimleri tesadüf mü ?
Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu 25 harften oluşuyor Selahattin Demirtaş ta 18 harften oluşuyor 25x18 = 450 yapar ve Recep Tayyip Erdoğan ise 18 harften oluşuyor ve 12. Cumhurbaşkanı seçildi 18x12 = 216 yapar 450 + 216 = 666 yapar bu da mi Tesadüf ???
illu tayyibi başa getirdi demek istemiş herhal ne bileyimAdaylar İllu tarafında mı seçilmiş demek istemiş ne demişZehir gibi cocukmuş
![]()
Şuanı bilemem ama ilk seçimlerde Tayyip'i başa getiren İllu'nun olduguna inanıyorumillu tayyibi başa getirdi demek istemiş herhal ne bileyim![]()
ilkinde başarılı olmuşlar ikincisi niye olmamış o zamanŞuanı bilemem ama ilk seçimlerde Tayyip'i başa getiren İllu'nun olduguna inanıyorumGezi olaylarının da İllu'nun başinin altından çıktıgı düşünüyorum Tayyip'i devirmek için
![]()
İllu daha bizim milleti çözemediilkinde başarılı olmuşlar ikincisi niye olmamış o zaman![]()
bilinen birşey olduğunu biliyorumda , yinede paylaşmak istedimBilinen bir şeydi bu zaten. Bir de illuminatinin klipler bölümü pek dikkatimi çekmiyor artık.@Harunnn60