İlluminati Deşifreleri

Havalar baskalarina sicak sana mi soguk))) İlimunati boş durmuyordu)))
İllu benim bağlantıma sızıp ne yazdıklarımı da takip ediyordur :X fazla üstlerine gidip netimi hepten kesmelerini istemem :X

Bu arada mevsimlerin ayarıyla oynuyorlar haberleri filan biliyorsundur zaten:F

Göze for. 😱 Bizzat izlerken farkettim. :D

VyjbQv.jpg

@Forumdash @dizi kolik @xemrexxx @sokak sanati @cookies

Demin wifi'yı kapatırken şoka girdim. Gözü fark ettiniz mi en üstte. :F Bu Samsung'un kendi duvar kağıdı. .ss (Bu arada bu ekran bizzat benim telefonumun ekranıdır ne kadar asil bir ana ekranım var. :A)

j361Vj.png

@sokak sanati @yatutarsa @Amoureux @Harunnn60 @Forumdash @destere @cookies @GreatOttoman @Çiğdem-
Aaa. 😱 Bu duvar kağıdını bende çok kullandım. Bak görüyor musun o kadar bilinç altımıza işlediler şimdi. :F

Hmm demek Retrica'yı kullanıyorsun. Ne güzel.😛 :A

Aaa. 😱 Bu duvar kağıdını bende çok kullandım. Bak görüyor musun o kadar bilinç altımıza işlediler şimdi. :F

Hmm demek Retrica'yı kullanıyorsun. Ne güzel.😛 :A
Bende de uzun zamandır bu duvar kağıdı var şimdi fark ettim. :F Bu Samsung da az değilmiş. :A

Yeni yükledim normal kamera kullanıyorum ben.[emoji14]Yanlışlıkla oraya koymuşumdur. :F

Son düzenleme:
Duvar kagidim Michael C. Hall ve bilincaltii mesajlara maruz kalmıyorum. Mutluyum :FF
O adam zaten başlı başına bilinçaltı mesajı gardaşım....

Bu ekranda duvar kadığı dışında bakılır bi şey yok. İğrenç 🙁
Iyyy sen de kendininkini paylaş görelim sanki senin ekranında uzay gemileri uçuyor. :F Gayet güzel sistemli bir ekran dikkat ettiysen her katın özelliği var en üst video ve müzik bölümü en alt sosyal paylaşım bölümü orta kısımda internet. :Z

Bundan sonra yakın markajımdasın, nasıl etkilendiğini incelicem ve yetkili kişilere bildiricem.:X
Göz sürekli aklıma geliyor. .ss Şu anlık başka bir etki yok. :A