O nolmuş bilemedim de şu an ben "oha filan oldum""Hepimiz eşcinseliz." diyor "Oldum rengarenk rengarenk, biz hep rengarenk rengarenk." diyerek herhalde.
O nolmuş bilemedim de şu an ben "oha filan oldum""Hepimiz eşcinseliz." diyor "Oldum rengarenk rengarenk, biz hep rengarenk rengarenk." diyerek herhalde.
Yalan mı?O nolmuş bilemedim de şu an ben "oha filan oldum"
Gülerken kız kardeşim neye gülüyorsun öyle dedi anlattım olayı "haa gök kuşaği=rengarenk" diye olayı bağladiYalan mı?
Bir ara fena takınca bu konuya artık her şeyden şüphelenir oldum.Gülerken kız kardeşim neye gülüyorsun öyle dedi anlattım olayı "haa gök kuşaği=rengarenk" diye olayı bağladiŞu an şaşirdim bendeHiç aklıma gelmemişti
Bir ara fena takınca bu konuya artık her şeyden şüphelenir oldum.
Az önce Gülşen'in Kardan Adam'ı izlerken bir yerde "Sex" yazısını gördüm sandım ama hala sanıyorum.
Sonlarına doğru dikkatli bak ama bakarken. Ben sonlarına doğru gördüm çünkü.Şu an musait değilim bi ara musait olunca böyle konulari yine bakarim
Nök nök nök
TamamSonlarına doğru dikkatli bak ama bakarken. Ben sonlarına doğru gördüm çünkü.
En saçma bulduğum kliplerden biriydi. Bence orada illüminati başka yerlerde ama yapan arkadaş sözlere takılmış aöa ben sözlerde bir şey göremedim.
Klipte ayna ile olan ilişkisi meselaEn saçma bulduğum kliplerden biriydi. Bence orada illüminati başka yerlerde ama yapan arkadaş sözlere takılmış aöa ben sözlerde bir şey göremedim.
Gözler bence ve neden beyaz atlet?Klipte ayna ile olan ilişkisi meselaŞu an klibi izlemem gerek ama musait değilim
dizi bence kurtlar vadisine bağlkıyacak derin güçler abd yi yıktı bunun için elektriği yok etti falanİzlemedimAKşama izleyecem. BU kadar belirttiklerine göre başka sahnelerde vardirGüzel gece daha dikkatli izlerken belki diziye yeniden ısınırım@xemrexxx
Amaç gayet açık aslında.Ekli dosyayı görüntüle 18762 Ekli dosyayı görüntüle 18762 Ekli dosyayı görüntüle 18763 revolutıon da gördüm gerçi herkes görmüş göstere göstere mührü bastı hele kadının açtığı sahne direkt simge vardı amaç ne acep@Forumdash @dizi kolik
O diziyi izlemediğim için tabii ki nasıl bir sahnede yayınlandığını bilmiyorum ama bence bunun anlamı "Bir gün herkes şeytanın izniyle hareket edecek." gibi bir şey...
Şimdi İlucuların tüm amacı bu mu Esra?O diziyi izlemediğim için tabii ki nasıl bir sahnede yayınlandığını bilmiyorum ama bence bunun anlamı "Bir gün herkes şeytanın izniyle hareket edecek." gibi bir şey...
Hayır. Ben resmimdeki mühürden yola çıktım yani mühürdeki bu işaret ona dalalet.Şimdi İlucuların tüm amacı bu mu Esra?
bence bunun anlamı "Bir gün herkes şeytanın izniyle hareket edecek." gibi bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?