İllüminati Türkiye'yi Ele Mi Geçirdi?

Haha nasıl inandın sen buna

Arastirdim. İnternette baktim. Herkes boyle bir orgutun oldugunu soyluyor. Ayrica hepsininde ispati delili ve videosu var. Yalansa bunu hazirlayan adamlar neye dayanarak hazirlasin bunu. Buradaki vermek istedigim mesaj bunlardan uzak durun diye. Ama siz isin dalgasindasiniz.

Bence bunları kimse farketmiyor ama siz böyle konularını açarak paso gündeme getirerek onların ekmeğine bal sürüyonuz haberiniz yok.

Arılarda bu örgütten o zaman arılar 3 kere üst üste aynı zamanda üçgen şekliden ısırdılar.Beso çok haklı.

İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili
Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmış)
tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati,
Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da
kurulmuş bir cemiyet.

2 yuzyıl once nasıl ortaya atmış acaba

Bu sekilde yeni neslin kafasini karistiriyorlar. Daha ne olsun?

dizi kolik birşeyi fazla kafaya takarsan ve düşüncelerinde bi tutarlılık yoksa demagoji olur ve şeytanın eline geçersin bu konulari çok fazla düşünmek iyi değil

yahu sazansınız yemın edıyorum
o klıptekılerı hangınız farkettınız ızlerken

Bu sekilde yeni neslin kafasini karistiriyorlar. Daha ne olsun?

Nasıl karıştırıyorlar yeni nesil bi tane üçgen görüyor veya bi göz görüyor şahsen ben öyleydim sonra yok şurdan şu çıktı yok bu klipte bu var daha kötü oldu. Atiye'nin klibinde hiç o arada geçen resimleri bilmiyordum siz söyleince baktım evet var ama zaten farkında bile değildim siz söyleince fark ettim yani bi nevi siz yataklık ediyor gibi oluyorsunuz uğraşmayın bence.

dizikoilk kendini çok fena kaptırmış bu işe
gül geç ne illüminatisi
çocuklarduymasının dediği gibi gavurların tuzağı işte

Cavurun enikleri bunlar ya inanmayın

Ya bende arkadaslar sayesinde bu isi merak ettim. Birde bi kac ay once burada Acun İlluminati diye konu vardi ve ondan sonra ben bunu arastirdim. Neredeyse tanidigimiz herkes illuminatiye calisiyor. Beyazit Ozturk bile.

yok öyle bişey ya fena kaptırmışsın kendini

İnanmayın böyle şeylere saçma geliyo sözde bir ara geri sayım vardı ölcektik