İlk Gün

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,845
Puanı
610
Evet arkadaşlar forumda ilk günüm inşallah son günüm olmaz .... Ben Emre , 15 yaşındayım , bu gerçeği saklamayacagım çünkü güven , saygı yoksa hayatta yaşama değerin yoktur... ....Sorularınız veya eleştrileriniz varsa alabilirim .....kısa detay : Kırgın Çiçekler,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz , Poyraz Karayel , Kurtlar Vadisi Serileri , Arka Sokaklar , Kertenkele , Müdür Ne'Aptin gibi yapımlar izliyorum

Son düzenleme:
Tekrar hoşgeldin kardeş
Umarım kalıcı olursun.

Hoşgeldin arkadaşım. 🙂 🙂

Hoşgeldin aramıza tekrardan, kalıcı olacağın izlenimini verdin bana, hayırlısı bakalım.

Ben de sıkı bir Poyraz Karayel izleyicisiyimdir yorum konusuna bekleriz haftaya.

@emree-29 Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun forumda.

Yabancı diziler ile aran nasıl? Birde Fransa'nın hangi şehrinde yaşıyorsun?

Hoş geldin kardeşim. Umarım kalıcı olursun.

Dizilerden anladığım kadarıyla seninle anlaşacağız [emoji2]

Hoşgeldin aramıza.

Baya hızlı bir giriş yaptın. Ben foruma geldiğimde 1 aya yakın neyin nerede olduğunu bulamamıştım, çoğu üyeler de öyle. Acaba önceden aramızda mıydın? Böyle bir girişte senaryo yayınlamak falan sanki daha önceden buralardaymışsın hissini verdi.

Kırgın Çiçekler ile örtüşüyoruz izlediğimiz diziler içerisinde. Neyse umarım kalıcı olursun.

@emree-29 Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun forumda.

Yabancı diziler ile aran nasıl? Birde Fransa'nın hangi şehrinde yaşıyorsun?
Sağol abi ... Yabancı dizi olarak Kobra Takibi izlerim .... Fransa'da Mulhouse dayım

Sağol abi evet 3 yıldır forumu takib ediyorum

Vay aynen kardeşim.
Eee 3 yıl bu forumda üye değildim ama geziyordum

Sağol abi ... Yabancı dizi olarak Kobra Takibi izlerim .... Fransa'da Mulhouse dayım

Sağol abi evet 3 yıldır forumu takib ediyorum

Eee 3 yıl bu forumda üye değildim ama geziyordum
Neden aktif değildin peki çok çok?

Hoş geldin Emre umarım kalıcı olursun.

Kırgın Çiçekler yorum konusuna beklerim.

@emree-29 foruma hoşgeldin emre benim adımda melek 32 yaşındayım bende vadiciyim
kalıcı olursun inşallah