İlk Gün

Alemdar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,847
Puanı
610
Evet arkadaşlar forumda ilk günüm inşallah son günüm olmaz .... Ben Emre , 15 yaşındayım , bu gerçeği saklamayacagım çünkü güven , saygı yoksa hayatta yaşama değerin yoktur... ....Sorularınız veya eleştrileriniz varsa alabilirim .....kısa detay : Kırgın Çiçekler,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz , Poyraz Karayel , Kurtlar Vadisi Serileri , Arka Sokaklar , Kertenkele , Müdür Ne'Aptin gibi yapımlar izliyorum

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar forumda ilk günüm inşallah son günüm olmaz .... Ben Emre , 15 yaşındayım , bu gerçeği saklamayacagım çünkü güven , saygı yoksa hayatta yaşama değerin yoktur...Lise 1 deyim ve sevk ve idare ile ilgili okumak istiyorum ....Sorularınız veya eleştrileriniz varsa alabilirim .....kısa detay : 1 kız kardeşim var annem türk ispartalı , babam fransız ve Fransada yaşıyorum ( Kırgın Çiçekler,Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz , Poyraz Karayel , Kurtlar Vadisi Serileri , Arka Sokaklar , Kertenkele , Müdür Ne'Aptin gibi yapımlar izliyorum )
Hoşgeldin arkadaşım. 🙂 🙂

Hoşgeldin aramıza tekrardan, kalıcı olacağın izlenimini verdin bana, hayırlısı bakalım. :D

Ben de sıkı bir Poyraz Karayel izleyicisiyimdir yorum konusuna bekleriz haftaya. :D

Hoş geldin kardeşim. Umarım kalıcı olursun.

Dizilerden anladığım kadarıyla seninle anlaşacağız [emoji2]

Hoşgeldin aramıza. :)

Baya hızlı bir giriş yaptın. Ben foruma geldiğimde 1 aya yakın neyin nerede olduğunu bulamamıştım, çoğu üyeler de öyle. Acaba önceden aramızda mıydın? Böyle bir girişte senaryo yayınlamak falan sanki daha önceden buralardaymışsın hissini verdi. :X

Kırgın Çiçekler ile örtüşüyoruz izlediğimiz diziler içerisinde. Neyse umarım kalıcı olursun.

@emree-29 Hoşgeldin. Umarım kalıcı olursun forumda. :D

Yabancı diziler ile aran nasıl? Birde Fransa'nın hangi şehrinde yaşıyorsun? :D
Sağol abi ... Yabancı dizi olarak Kobra Takibi izlerim .... Fransa'da Mulhouse dayım

Hoşgeldin aramıza. :)

Baya hızlı bir giriş yaptın. Ben foruma geldiğimde 1 aya yakın neyin nerede olduğunu bulamamıştım, çoğu üyeler de öyle. Acaba önceden aramızda mıydın? Böyle bir girişte senaryo yayınlamak falan sanki daha önceden buralardaymışsın hissini verdi. :X

Kırgın Çiçekler ile örtüşüyoruz izlediğimiz diziler içerisinde. Neyse umarım kalıcı olursun.
Sağol abi evet 3 yıldır forumu takib ediyorum

Vay aynen kardeşim. :bhr::bhr: :bhr::bhr:
Eee 3 yıl bu forumda üye değildim ama geziyordum

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU