İlk Başta Sevmediğiniz Bir Diziyi Sonralarda Merak Edip İzlemek İstediğiniz Oldu mu?

Who is she? :A

İlk tahminine bir şey demiyorum ama ikinci ve üçüncüye üzerine para verseler bile başlamam. :A

O zaman İDKya başla bence,çünkü Baba Candır-Seviyor Sevmiyor ile benzerlikleri var müzikler olsun senaryo falan filan. Hemde Medihz efsanesi var ondan mahrum kalmanı istemem ama İDE'yi izlemene gerek yok sadece balayı sahnesini izlesen yeter mesela ben son 2 bölümünü izlemiş değilim. :X

İDK ya başlamak istemiyorsan Gülümse Yetere başlamalısın mrsajıma cevap ver :F

aci aski 1 bolum izledim ve sevememistim basrol kiz felaket demistim sonra annem izlerken denk geldim Ali karakterini cok begendim ve tabii Alperenide) 5 bolumden tekrar basladim ve maalesef kisa surdu(

merhamet dizisinide oyle..ilk bolum begenmemistim sonra burcin ile m.ustundagin uyumu cok guzel dediler ve basladim tekrar izlemeye kacirdigim bolumleride izledim

evet oldu ama sonra yine sevmemezlik edip biraktigim cok :)

İtiraf ediyorum ben bunu Leyla ile Mecnun'da yaşadım :A İlk başta isminden saçma sapan bir aşk dizisi diye düşünüyordum izlemeyi aklımdan bile geçirmemiştim. O zamanlar nette de duymamıştım nedense diziyi çok daha sonra yapılan övgüleri görünce başlamaya karar verdim ve iyi ki de başlamışım şu ana kadar izlediğim en iyi yerli dizi oldu kendisi :D

@eskici @MEnes @Tolstoyevski siz de bu durumu yaşadınız mı yoksa tek ben miyim bunu yaşayan :A
Sen Kurtlar Vadisi izlememişin kardeş boş beleş dizilere en iyi dizi dediğine göre :A

Sen Kurtlar Vadisi izlememişin kardeş boş beleş dizilere en iyi dizi dediğine göre :A

Eski Kurtlar Vadisi güzeldi bak severdim onu tüm bölümlerini de izledim. Ama Leyla ile Mecnun'un yeri bambaşkadır bende boş beleş dizi falan da değil emin ol :D

Ezel'i yayınlandığı dönemde sevmezdim ama bu yaz başlayıp bitirdiğimde ne kadar yanlış düşündüğümün farkına vardım. Belki bu tarz çok örneği vardır ama şu an aklıma gelmedi.

Sevdiğim her diziyi izledim. Nefret ettiğim hiçbir işi de izlemedim izlemem :A Zaten nefret etmem için de bir neden Yok bir diziden neden nefret edilir ki :F

Bana oldu adını sen koy bana çok itici geldi bir kaç kez denk geldi o saatte izlediğim bir dizide yoktu ama sonra bir gün orada olan bir olay ilgimi çekti başladım izlemeye alalhtan kaybım 18 bölümdü o bölümleri de netten izledim
Ama baştan on yargılı davranıp.izlemedegim için pişman olduğum diziler arasina girdi

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baba evi dizisinde de olmuştu aynı şey Halil Ergün karakterini başta itici buldum diziyi izlemedim. Sonra izlemeye başlamış ve pişmanlık duymuştum

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi