Bir mazimiz var o sektördeSen de o sektöre hakimsin bakıyorum.
Şimdi anlaşıldı @xemrexxx ile tanışıklığınızın nerden geldiği. 3 yıldır çözemediğim denklemi an itibariyle çözmüş oldum.Bir mazimiz var o sektörde
Neyse Lost izliyorum görüşürüz 5.sezonu bitirmeme son 2 bölüm kaldı. Yani 6.sezon ve son sezona geleceğimŞimdi anlaşıldı @xemrexxx ile tanışıklığınızın nerden geldiği. 3 yıldır çözemediğim denklemi an itibariyle çözmüş oldum.
Ben 6. sezonun ilk bölümünü dün izledim. Artık dizi bambaşka bir şey oldu izlemişken 6'nın da başını izle bence ama uzun bölüm 80 dk.Neyse Lost izliyorum görüşürüz 5.sezonu bitirmeme son 2 bölüm kaldı. Yani 6.sezon ve son sezona geleceğim
Oha 80 dakika mıBen 6. sezonun ilk bölümünü dün izledim. Artık dizi bambaşka bir şey oldu izlemişken 6'nın da başını izle bence ama uzun bölüm 80 dk.
Güzel zaten ama olaylar çok karıştı.Oha 80 dakika mıson sezonu niye uzatmışlar bu kadarDizi bence güzel gidiyor hala ya
Güzel zaten ama olaylar çok karıştı.1 ve 2. bölümü birleştirmişler o yüzden 80 dk.
Tekrarını izleyeceğim, yarın vardır umarım.@mrt-06 Bu bölüm daha iyi gibi.
Mete-Hilal'de vardı bu bölüm bayağı güldürdüler. Mete pedikür yaptırıyormuş.
izliyor musun sen
Show bence para için yapıyorİkinci haftadan reklam vermek nedir.
Başka ne için reklam verilir ki zaten.Show bence para için yapıyor
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para için özetsiz üç saat çekin bariBaşka ne için reklam verilir ki zaten.
Gerekirse çekeriz, biz işimizi biliriz.Para için özetsiz üç saat çekin bari
Kanıtın ikinci versiyonu tutmadı bu tutarmı bilmiyorum patlama olmasın finaldeGerekirse çekeriz, biz işimizi biliriz.
Romantik komedide bomba patlamaz merak etme.Kanıtın ikinci versiyonu tutmadı bu tutarmı bilmiyorum patlama olmasın finalde
küçük ağada trafik kazasıyla bitmedi oda komediydiRomantik komedide bomba patlamaz merak etme.
O erler film dizisiydi komedi anlayışları farklı.küçük ağada trafik kazasıyla bitmedi oda komediydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?