Çarşamba pazarına mı döndü yoSaçma bir düşünceymiş ablacım. .ss
Suratın çarşamba pazarına döndü daha ne kadar fırlatacaklar.Pazartesi'den beri fırlata fırlata bir hal olduk. Bu nasıl cümle oldu la. 😱
Çarşamba pazarına mı döndü yoSaçma bir düşünceymiş ablacım. .ss
Suratın çarşamba pazarına döndü daha ne kadar fırlatacaklar.Pazartesi'den beri fırlata fırlata bir hal olduk. Bu nasıl cümle oldu la. 😱
Göreceğiz hepimiz burdayız nasılsa.Çarşamba pazarına mı döndü yoben gayet keyifliyim gün olur devran döner çark benden yana olur düştüğünüz dakikaları sabırla beklerim ben
hahah aa bilemicem vlla zamanında kimse sorsam atacanın en az 5 fakesi var bu forumda diyorduSaçma bir düşünceymiş ablacım. .ss
Bu hafta Kırgın Çiçekler totali alacakGöreceğiz hepimiz burdayız nasılsa.
Onlar benim düşmanlarım kötü düşünceli insanlar, ciddiye almaya gerek yok.hahah aa bilemicem vlla zamanında kimse sorsam atacanın en az 5 fakesi var bu forumda diyordu
Türkiye de AB'ye girecek.Bu hafta Kırgın Çiçekler totali alacak
Komik değildi çok klişe bir söz :ss bölümümüz yıkılıyor bomba bombaOnlar benim düşmanlarım kötü düşünceli insanlar, ciddiye almaya gerek yok.
Türkiye de AB'ye girecek.
Her bölüm aynı atraksyonlar bir süre sonra yetmiyor, Yılanların Öcü de öyleyi her bölüm heyecan doruktu ama düştü ne demişler her gün aynı pilav yenmez.Komik değildi çok klişe bir söz :ss bölümümüz yıkılıyor bomba bomba
İzlemediğin bir dizinin şuan ne işlediğini bilemezsin. Aynı konuyu işlemiyoruz kaldı ki şu an yeni konular var Nazan Hanım olayı başladı şimdi de. Sonra yeni bir kız geldi ve ayrıca bu sezon Songül'ün babası da ortaya çıkacak.Her bölüm aynı atraksyonlar bir süre sonra yetmiyor, Yılanların Öcü de öyleyi her bölüm heyecan doruktu ama düştü ne demişler her gün aynı pilav yenmez.
Cümlenin sonu bana yeterli cevap oldu.İzlemediğin bir dizinin şuan ne işlediğini bilemezsin. Aynı konuyu işlemiyoruz kaldı ki şu an yeni konular var Nazan Hanım olayı başladı şimdi de. Sonra yeni bir kız geldi ve ayrıca bu sezon Songül'ün babası da ortaya çıkacak.
Anlamadım demek istediğini ama saçmalamaya başladınCümlenin sonu bana yeterli cevap oldu.
Bence gayet iyi anladın sana y desem yılanın çıngıraklısını anlarsın peheyyy beni kandıramazsın olum.Anlamadım demek istediğini ama saçmalamaya başladın
aaa çok ayıp ediyorlar ozaman kim senin gibi bir çocuğa düşman olurki ayol niyeOnlar benim düşmanlarım kötü düşünceli insanlar, ciddiye almaya gerek yok.
Türkiye de AB'ye girecek.
Sanırım geçmişteki halimle ilgili. 😛aaa çok ayıp ediyorlar ozaman kim senin gibi bir çocuğa düşman olurki ayol niye
Yok gerçekten anlamadım Songül'ün babası ortaya çıkacak dedim ne var bundaBence gayet iyi anladın sana y desem yılanın çıngıraklısını anlarsın peheyyy beni kandıramazsın olum.
hahha aa belkide o itici hallerini iyiki görmemişimSanırım geçmişteki halimle ilgili. 😛
Daha önceden de anneleri babaları ortaya çıktı yani değişik olan bir şey yok anlamında demiştim.Yok gerçekten anlamadım Songül'ün babası ortaya çıkacak dedim ne var bunda
@Bully gördü ve hala benle arkadaş, istisnalar da var.hahha aa belkide o itici hallerini iyiki görmemişim
o günden kalma hiçmi mesajların yok bir araştırmak lazım aslındaDaha önceden de anneleri babaları ortaya çıktı yani değişik olan bir şey yok anlamında demiştim.
@Bully gördü ve hala benle arkadaş, istisnalar da var.
Bulamıyorum ki Kaan'la kavga ettiğim konuyu çok aramıştım ama bulamadım.o günden kalma hiçmi mesajların yok bir araştırmak lazım aslında
En önemli karakterin babası ortaya çıkacak ve ünlü bir isim seçilecektir bence. İlk sezondan beri adı çok geçti ve altı dolu dolu olmalı bence.Daha önceden de anneleri babaları ortaya çıktı yani değişik olan bir şey yok anlamında demiştim.
@Bully gördü ve hala benle arkadaş, istisnalar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?