İktidar Oyunu:NURBANU-3.Bölüm

?

• 1

Oy: 3 37.5%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 1 12.5%
  • 9

Oy: 2 25.0%
  • 10

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
muhteşem olmuş rüstemde devreye girmiş rüstem dağıtacak ortalığı şu mimara kıl oldum mihrimaha hikaye anlatıyor yaşlı teke :))))

ama sonunda havasını alır mihrimah ona dede diyordur kesin :))

puan olarak tabiki 10 verdim ben du dizinin hastasıyım muhteşem yüzyılı ne kadar çok seviyorsam bu diziyide seviyorum ama nefret etseydimde muhteşemden en az yedi puandır hakkı .. yazara saygı okunaklı oluşu belli bir çaba sonucu elde edilmiş bir senaryo nerden bakarsan bak 7 den aşağı değildir..

bir arkadaşımızın ben muhteşemi sevmem 1 veririm demesi pek mantıklı değil ona bakarsanız bende vadiyi sevmem ama takasın senaryosuna 10 verdim anlatım şekli yazım şekli önemli gerisi hikaye...,,

puanlamanında çokda önemli olduğunu düşünmüyorum puanlar geyik konusu olur en fazla

sağol panpa:D

bu tip şeylere tepkiliysen okumazsın diziyi bu tarza tepkilisin diye gelipte 1 puan vermezsin bende kvp yi sevmiyorum o yüzden gidip diziye puan vermedim çünkü ne verirsem vereyim tarafsız olamayacaktım

Senin karışma hakkın yok bu işe senin fikrini dikkate almıyorum bir kere bu 1.

Yeni geldim açıklamayı hazırlıyorum bu 2.

buna gülebiliyosan daha fazlası için uğraşmama gerek yok demektir :)

her karaktere forumdan karşılık yazdım :D

cecilia/nurbanu(pollyana):
venedikli bir ailenin kzıdır.barbaros tarafından köle olarak alınır.osmanlı sarayına satılır.bundan sonra önce cariye sonra sırasıyla gözde ve haseki olacak.en son valide sultanlar içindeki en üstün yer olan valide-i atik olacaktır.
selim(cevaa):hürrem ve kanuni nin 3.çocuğudur.nurbanu yu ilk gördüğü an aşık olmuştur.
mihrimah(primavera):hürrem ve kanuninin 2. çocukları ve tek kızıdır.yönetimde şehzadelerden bile daha etkindir ve varlıklıdır.
rüstem paşa(destere):mihrimah ın eşi ve sadrazam.kanuni den sonra en zengin kişi olduğu iddaa edilir.
beyazıt(kaan 955):kanuni ye karakter ve huy olarak en çok benzeyen şehzadedir.
mabella/esma(dream):beyazıt ın cariyesi.nurbanu ile arası kötüdür.daha çok ayşe ile vakit geçirir.
mehmet(endgame):zamanla gözde şehzade haline gelen hürremin en büyük oğlu.
hürrem(southern):kanuni nin gözdesi ve nikahlı eşi.
kanuni(fks14): 10.osmanlı padişahı.
cihangir(orçun_22):kanuninin hasta oğlu.kendi kardeşlerinden çok mustafaya yakındır.
mahidevran(şirin): mustafanın annesi.
mary/dilruba(dizikolik):mehmet in eşidir.hürrem ile arası çok iyidir.
barbaros hayrettin paşa(ozan)kaptan-ı deryadır.mustafa yı desteklemektedir.
mustafa(besalet):en büyük şehzade tahtın en büyük varisi.
ayşe(aforizma):mustafanın eşi.
helen/peyker(nurhayat):nurbanunun en yakın arkadaşı.
dildar(revan):mahidevran ın yardımcısı.
lütfü paşa(ezio):rüstemden önceki sadrazam.
mimar sinan(secquin):sırasıla 3 yaptığı 3 muhteşem camiyle adını duyuran mimar.mihrimah'a aşıktır.
ferhat ağa(gltsry):kızların eğitiminden sorumlu ağa.
gül ağa(xemrexxx):kimse istemeyince kendimi yazdım:F

not: dildar ve peyker benim bulmuş olduğum karakterlerdir.esma ve dilruba karakterleri tarihte vardır ama isimleri tam olarak bilinmemektedir.

Forum İstatistikleri

Konular
172,804
Üyeler
8,482
Son Üye
ysfcr77