İktidar Oyunu:NURBANU-3.Bölüm

?

• 1

Oy: 3 37.5%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 1 12.5%
  • 9

Oy: 2 25.0%
  • 10

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Bastım 1'i. 3 kişi 1 vermiş tek cesaret edip de söyleyen benim herhalde. Diziyi okudum anlatabilirim de tahlil bile edebilirim okumadan 1 basmam ben.

2.kişiyi biliyorum zaten3.ile de bugün tartıştım:)
@frank nedenini sorabilirmiyim nedensiz basmadın heralde:)

en azından sıkıcı değil okutuyo bi şekilde kendini bunun için bile 1 verimemeli

Cevap vermedim çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki izliyordum beni tanıyan herkes bilir ÖBGZ fanı olduğumu.

@Primavera istediğim puanı veririm fikrim şu 1 puanı verilmeyecekse olmasın puanlar 5-10 arasında olsun.

@xemrexx Burada saatlerce teorik açıklama yaparım ama adam gibi dinleyecek adamlar lazım o yüzden kısaca Muhteşem Yüzyıl ve türevlerine negatif bir tepki diyelim.

Cevap vermedim çünkü Öyle Bir Geçer Zaman Ki izliyordum beni tanıyan herkes bilir ÖBGZ fanı olduğumu.

@Primavera istediğim puanı veririm fikrim şu 1 puanı verilmeyecekse olmasın puanlar 5-10 arasında olsun.

@xemrexx Burada saatlerce teorik açıklama yaparım ama adam gibi dinleyecek adamlar lazım o yüzden kısaca Muhteşem Yüzyıl ve türevlerine negatif bir tepki diyelim.

böyle diyeceğini biliyorudm beyazsoy da aynı fikirde yazık boş yere uğraşıyoruz biz

bu tip şeylere tepkiliysen okumazsın diziyi bu tarza tepkilisin diye gelipte 1 puan vermezsin bende kvp yi sevmiyorum o yüzden gidip diziye puan vermedim çünkü ne verirsem vereyim tarafsız olamayacaktım

bne de uyarlama işlere karşıyım ama furkan ın dizisine tutup da 1 vermicem o kadar yazmış :)

muhteşem olmuş rüstemde devreye girmiş rüstem dağıtacak ortalığı şu mimara kıl oldum mihrimaha hikaye anlatıyor yaşlı teke :))))

ama sonunda havasını alır mihrimah ona dede diyordur kesin :))

puan olarak tabiki 10 verdim ben du dizinin hastasıyım muhteşem yüzyılı ne kadar çok seviyorsam bu diziyide seviyorum ama nefret etseydimde muhteşemden en az yedi puandır hakkı .. yazara saygı okunaklı oluşu belli bir çaba sonucu elde edilmiş bir senaryo nerden bakarsan bak 7 den aşağı değildir..

bir arkadaşımızın ben muhteşemi sevmem 1 veririm demesi pek mantıklı değil ona bakarsanız bende vadiyi sevmem ama takasın senaryosuna 10 verdim anlatım şekli yazım şekli önemli gerisi hikaye...,,

puanlamanında çokda önemli olduğunu düşünmüyorum puanlar geyik konusu olur en fazla