2 lt içmezsem rahat edemiyom hoş onu içtikden sonrada bi yarımsaat yürümem gerekiyor1-2 bardak yetiyor doyurmaya bile ama sahur olarak sorsaydın orası farklı
tabi bir zamanlar bende öyleydim ta ki doktorlar zorunlu kılana kadarSu içmeyi sevmiyorum nedense iftarda 1-2 bardak içerim ama normalde hiç susamam.
Ben çok meyve tüketiyorum,birde sık sık içki içiyorum onlardan da gideriyor olabilirim.tabi bir zamanlar bende öyleydim ta ki doktorlar zorunlu kılana kadar
Meyve de çok abartısı yasak bana malum yağ yapıyormuş aynısı alkol içinde geçerli ,ama sıkça meyve yiyenlerde susama olmuyormuş evetBen çok meyve tüketiyorum,birde sık sık içki içiyorum onlardan da gideriyor olabilirim.
Susuzmu yaşıyorsun 😱😱1-2 yudum. Pek susamıyorum, şükür.
İftarla sahur arasında sindire sindire tüketiyorum. Açıkçası Ramazan ayında daha fazla su içiyorum, normale göre.Susuzmu yaşıyorsun 😱😱
Normal yaşam bulguların düzelmiş o zaman, stabillikten çıkmışsınİftarla sahur arasında sindire sindire tüketiyorum. Açıkçası Ramazan ayında daha fazla su içiyorum, normale göre.
Sayısalcı.2 bardak en fazla, yemek yerken, birde yemek bitiminde. 500-600ml seviyesinde tahminen.
2 lt su içmek ne 😱 Yemeği nerene yiyorsun???2 lt içmezsem rahat edemiyom hoş onu içtikden sonrada bi yarımsaat yürümem gerekiyor
abi bence su içmen lazımSu içmeyi sevmiyorum nedense iftarda 1-2 bardak içerim ama normalde hiç susamam.
gayet normal , neden şaşırıyorsun2 lt su içmek ne 😱 Yemeği nerene yiyorsun???
İyi en azından küçük damacanayı götürüyon1 bardak ama iftar bitince sahura kadar bir su sisem var 3.25 litre yani kucuk damacana.Ona su koyup iciyorum
Önce su içiyorum 15 dakika sonra çorba sonra meyve sonra yemek2 lt su içmek ne 😱 Yemeği nerene yiyorsun???