2 lt içmezsem rahat edemiyom hoş onu içtikden sonrada bi yarımsaat yürümem gerekiyor1-2 bardak yetiyor doyurmaya bile ama sahur olarak sorsaydın orası farklı![]()
tabi bir zamanlar bende öyleydim ta ki doktorlar zorunlu kılana kadarSu içmeyi sevmiyorum nedense iftarda 1-2 bardak içerim ama normalde hiç susamam.![]()
Ben çok meyve tüketiyorum,birde sık sık içki içiyorum onlardan da gideriyor olabilirim.tabi bir zamanlar bende öyleydim ta ki doktorlar zorunlu kılana kadar![]()
Meyve de çok abartısı yasak banaBen çok meyve tüketiyorum,birde sık sık içki içiyorum onlardan da gideriyor olabilirim.![]()
Susuzmu yaşıyorsun 😱😱1-2 yudum. Pek susamıyorum, şükür.
İftarla sahur arasında sindire sindire tüketiyorum. Açıkçası Ramazan ayında daha fazla su içiyorum, normale göre.Susuzmu yaşıyorsun 😱😱
Normal yaşam bulguların düzelmiş o zaman, stabillikten çıkmışsınİftarla sahur arasında sindire sindire tüketiyorum. Açıkçası Ramazan ayında daha fazla su içiyorum, normale göre.![]()
Sayısalcı.2 bardak en fazla, yemek yerken, birde yemek bitiminde. 500-600ml seviyesinde tahminen.
2 lt su içmek ne 😱 Yemeği nerene yiyorsun???2 lt içmezsem rahat edemiyom hoş onu içtikden sonrada bi yarımsaat yürümem gerekiyor![]()
abi bence su içmen lazımSu içmeyi sevmiyorum nedense iftarda 1-2 bardak içerim ama normalde hiç susamam.![]()
gayet normal , neden şaşırıyorsun2 lt su içmek ne 😱 Yemeği nerene yiyorsun???![]()
İyi en azından küçük damacanayı götürüyon1 bardak ama iftar bitince sahura kadar bir su sisem var 3.25 litre yani kucuk damacana.Ona su koyup iciyorum![]()
Önce su içiyorum 15 dakika sonra çorba sonra meyve sonra yemek2 lt su içmek ne 😱 Yemeği nerene yiyorsun???![]()