İddia: maNga 2018'de Eurovision'da!

Azerbaijan - 12 point go to Turkey
Turkey - 12 point go to Azerbaijan

:Z

Eğer katılırsak Bonomo rezaletinden sonra ilk defa izlemiş olurum, Manga'nın şarkısı gerçekten harikaydı ama ikinci kez olacağını sanmıyorum. Fatma Turgut daha ideal.

Ayrıca hükümetin Avrupa politikasını göz önüne alırsak katılma ihtimalimiz oldukça düşük gözüküyor.
Sende her seyi siyasete baglamasan olmaz be arkadas :A

Yalnız iş iddiadan çıkmış. Başlık daha iddialı olmalı. :D @Tzira
Çok güzel bir haber. Şarkı iyi olursa, özlemin verdiği kenetlenmeyle zirve bile olur. :D

TRT'den resmi açıklama gelmedi henüz, ne yapacakları belli de olmaz. Bu yüzden fazla umutlanmamak gerekiyor bence. :)

Bir de bugün bir yerde de maNga'nın seneye Türkiye değil de San Marino'yu temsil edebileceği söyleniyordu, tıpkı 2016'daki Serhat gibi.

Eurovision heycanı rockla değil popla yaşamak istiyorum yeniden :T: maNga iyiydi ama Fatma Turgut nedir? Alternatif isimlere gidilecek diye batırmasalar bari... Bonomodan sonra :T:

Umarım devletimiz Aleyna'ya sahip çıkar :A @Çiğdem-

Eurovision heycanı rockla değil popla yaşamak istiyorum yeniden :T: maNga iyiydi ama Fatma Turgut nedir? Alternatif isimlere gidilecek diye batırmasalar bari... Bonomodan sonra :T:

Umarım devletimiz Aleyna'ya sahip çıkar :A @Çiğdem-

Pop müziğe lanetler olsun eğer pop müzikle katılırlarsa tıpkı Ajda Pekkan gibi rezil rüsva olmalarını dinleyeceğim, tamam vatan millet sakarya ama müziğin ırkı milleti yoktur. :A

olum bu sene şampiyon Azerbaycan. :A 2013 eurovision 2015 avrupa oyunları vardı 2017 islam sonrasına bir şey bulamadı devlet, Eurovisiona odaklanmış durumdalar. :A
Bu arada maNga da kafayı mı yedi. Madem katılmayacaksın niye tvit atıyorsun resmi açıklama bile yokken.
Gönlüm Haluk Levent söyler yıllardır dinlemez ki birisi.

TRT'den resmi açıklama gelmedi henüz, ne yapacakları belli de olmaz. Bu yüzden fazla umutlanmamak gerekiyor bence. :)

Bir de bugün bir yerde de maNga'nın seneye Türkiye değil de San Marino'yu temsil edebileceği söyleniyordu, tıpkı 2016'daki Serhat gibi.
maNga öyle bir şey yapmaz. Yaparsa yer yerinden oynar. Büyük tepki alır, Serhat gibi olmaz. :)

Şaka gibisin manga. Neyse zaten istemiyordum artık erkek grupları görmek. :A Kadın pop yıldızıyla gitmeliyiz. :Z

Yanlış alarm, gelen duyumlara sevindiklerini belirtmişler sadece ama yazış tarzları da sanki katılacaklarmış gibiydi. Neyse.

Bugün CNN Türk'teki bir programa Bülend Özveren konuktu, o da TRT'den henüz bir açıklama gelmediğini ve bütün işin genel müdür ve yetkililerde bittiğini söyledi. Ayrıca onun da gönlünden geçen Sıla'nın Eurovision'a gitmesiymiş.

Pop müziğe lanetler olsun eğer pop müzikle katılırlarsa tıpkı Ajda Pekkan gibi rezil rüsva olmalarını dinleyeceğim, tamam vatan millet sakarya ama müziğin ırkı milleti yoktur. :A
Bonomo çok mu matahtı? Turkuyle gittik "rimi rimi ley" noldu?
Eskinin önemi yok, tarihi sıfırla Sertab'tan sonrasına bak:X

Eurovision'e tekrar katılmak gerçekten heyecan verici ama Manga zaten katıldı daha önce. Ki zaten Manga'nın katılmayacağı kesin bence yaptıkları açıklamalara bakarsak. Beni Fatma Turgut'un katılacak olması ayrı bir heyecanlandırdı. Ancak ingilizce şarkı boyutunda düşününce Aleyna Tilki fikri de hoşuma gitti @Forumdash'ın fakat Aleyna'nın şu an için gündemde olduğunu zannetmiyorum eurovision için. :X

Bana sorarsanız şu an Edis biçilmiş kaftan gibi duruyor.

Ama diğer ülkeler gibi yapmalıyız bence prosedürü. O Ses Türkiye gibi bir yarışma düzenleyip, yarışmanın 1.si Eurovision temsilcisi olmalı. Tabii ki arka planda deneyimli sanatçılarla çalışmalı. Artık çoğu ülke genç sanatçılar ve arkalarında deneyimli bir ekiple gidiyorlar ve iyi işler çıkıyor. Biz de katıldığımız zaman denemeliyiz bence.

Manga yarıştığıu zaman güzel yarışmıştı sevindim bakalım nasıl bir şarkı olacak:D