- Reaksiyon puanı
- 34,250
- Puanı
- 1,061
Sezonu kapadı. İflah olmaz bu sene ondan. Batsuayi ve Osimhenden devam.
Sezonu kapadı. İflah olmaz bu sene ondan. Batsuayi ve Osimhenden devam.
------
Simge seri üzgün. 😅😅 @Yakamoz-Asi @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 130765
Mauro Icardi'nin Wanda Nara'ya attığı son mesajNe yazıyor acaba
Mauro Icardi'nin Wanda Nara'ya attığı son mesaj
"Benim tek amacım hayatımı huzur içinde yaşamak, hayatımın tadını çıkarmak, ailemin tadını çıkarmak, çocuklarımın tadını çıkarmak, bunca yılda elde ettiğimiz ve inşa ettiğimiz ve kimsenin bize bir şey vermediği her şeyin tadını çıkarmak...
Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olalım! Tekrar ediyorum... Tüm bunları hayatımın kadınıyla, bu dünyadaki her şeyden daha çok sevdiğim kadınla istiyorum.
Sen benim zayıflığımsın, sen benim gücümsün, sen benim sevdiğim güzel prensesimsin ve düğün günümüzde büyükannene söz verdiğim gibi... Sana sonsuza kadar bakacağım!"
Bu İcardi devre arasında Arjantine gider. Demedi deme İbrahim.
Icardi zaten takip ediyordu ama birbirlerine ne attılar dedin sen 😱
O değilde adam harbi sakatlandı ama yine iliṣkileri gündem oluyor
Okan Buruk rahatlamıştır. Adı, Abdulrezzak Binçavuş olsa çoktan yedek bırakacağı hatta takımdan gönderecegi bir futbolcuyu sırf ismi var diye oynatmak zorunda kalıyordu.
Galatasaray'ın önü iyice açıldı. Namağlup şampiyonluğun önünde zaten bir engel kalmadı. Avrupa'da da iyi bir noktada bitirebilirler.
Sezon mu
Geçmiş olsun .
Bu İcardi devre arasında Arjantine gider. Demedi deme İbrahim.
haydaaaaa @MasacRE @tekin @cookies @serhatt @The_ErinchNe yapacak orada 😱
Aaa bu ne zırvalıyor ayol?
Şu kadının kulu köpeği olmam için ya yatakta çok iyi performans sergilemesi lazım ya da inanılmaz entelektüel bilgi birikimine sahip olması lazım. Icardi'yi anlayamıyorum maalesef.
Ümit abimiz noktayı koymuş. Budur işte
Nimetleri göstereyim derken güzel ironi
adam resmen şeylik teklif etmiş !
Görücü usulü yapmış. Senin için fesat 😅adam resmen şeylik teklif etmiş !
neyse
yapılan işi anlamlandırmak isim bulmak kişiden kişiye değişsede o mesleğin net bir ismi var pekde hoş bir isim değilGörücü usulü yapmış. Senin için fesat 😅
adam resmen şeylik teklif etmiş !
neyse
Görücü usulü yapmış. Senin için fesat 😅
Ben @tekin 'e hak veriyorumyapılan işi anlamlandırmak isim bulmak kişiden kişiye değişsede o mesleğin net bir ismi var pekde hoş bir isim değil
İçiniz fesatliktan geçilmiyor. Ekürin sonuçta. Seninde bir geçmişin vardır tekin ile. 😅Ben @tekin 'e hak veriyorum
bakma sen onlara, onlarda olayın farkında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar ama konuda geçen şahıslar kendi takımlarından olduğu için onlara .ok sürmek istemiyorlar net belli olan duruma itiraz ederek manasız bir kaos yaratma peşindelerBen @tekin 'e hak veriyorum