İcardi'den Kötü Haber Geldi

İcardi'nin ameliyat olabilmesi için önce ödemin geçmesi gerekiyormuṣ. Dün yaptığı paylaṣımda görüldüğü üzere kriyoterapiye girdi yani soğuk odaya. Ameliyat öncesi rehabilitasyon bitince ameliyata girecek. Bazı uzmanlar, sezon sonuna yetiṣir diyor.

@Bully @Hobbit

İcardi'nin ameliyat olabilmesi için önce ödemin geçmesi gerekiyormuṣ. Dün yaptığı paylaṣımda görüldüğü üzere kriyoterapiye girdi yani soğuk odaya. Ameliyat öncesi rehabilitasyon bitince ameliyata girecek. Bazı uzmanlar, sezon sonuna yetiṣir diyor.

@Bully @Hobbit
Sezonu kapadı. İflah olmaz bu sene ondan. Batsuayi ve Osimhenden devam.
------

Simge seri üzgün. 😅😅 @Yakamoz-Asi @Bully
20241109_215551.jpg

Ne yazıyor acaba :D
Mauro Icardi'nin Wanda Nara'ya attığı son mesaj

"Benim tek amacım hayatımı huzur içinde yaşamak, hayatımın tadını çıkarmak, ailemin tadını çıkarmak, çocuklarımın tadını çıkarmak, bunca yılda elde ettiğimiz ve inşa ettiğimiz ve kimsenin bize bir şey vermediği her şeyin tadını çıkarmak...

Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olalım! Tekrar ediyorum... Tüm bunları hayatımın kadınıyla, bu dünyadaki her şeyden daha çok sevdiğim kadınla istiyorum.

Sen benim zayıflığımsın, sen benim gücümsün, sen benim sevdiğim güzel prensesimsin ve düğün günümüzde büyükannene söz verdiğim gibi... Sana sonsuza kadar bakacağım!"

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Mauro Icardi'nin Wanda Nara'ya attığı son mesaj

"Benim tek amacım hayatımı huzur içinde yaşamak, hayatımın tadını çıkarmak, ailemin tadını çıkarmak, çocuklarımın tadını çıkarmak, bunca yılda elde ettiğimiz ve inşa ettiğimiz ve kimsenin bize bir şey vermediği her şeyin tadını çıkarmak...

Kendine değer ver, bize değer ver ve mutlu olalım! Tekrar ediyorum... Tüm bunları hayatımın kadınıyla, bu dünyadaki her şeyden daha çok sevdiğim kadınla istiyorum.

Sen benim zayıflığımsın, sen benim gücümsün, sen benim sevdiğim güzel prensesimsin ve düğün günümüzde büyükannene söz verdiğim gibi... Sana sonsuza kadar bakacağım!"

Simge umut bitti yani :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Hobbit
Icardi zaten takip ediyordu ama birbirlerine ne attılar dedin sen 😱

O değilde adam harbi sakatlandı ama yine iliṣkileri gündem oluyor :A

Okan Buruk rahatlamıştır. Adı, Abdulrezzak Binçavuş olsa çoktan yedek bırakacağı hatta takımdan gönderecegi bir futbolcuyu sırf ismi var diye oynatmak zorunda kalıyordu.

Galatasaray'ın önü iyice açıldı. Namağlup şampiyonluğun önünde zaten bir engel kalmadı. Avrupa'da da iyi bir noktada bitirebilirler.

Sezon mu :(

Geçmiş olsun .

Champions League Football GIF by UEFA

Bu İcardi devre arasında Arjantine gider. Demedi deme İbrahim.

Ne yapacak orada 😱
haydaaaaa:A:A @MasacRE @tekin @cookies @serhatt @The_Erinch