Ya senaryo berbatsa niye izliyon be kardesim?kanal degstir.
Gonca Vuslateri döktürüyor. Sanmıyorum ama eğer dizi uzun soluklu olmayı başarırsa seneye ödül törenlerinde yardımcı kadın oyuncu dalında güçlü adaylardan olur.![]()
oyunculuga bişey demiyorum gonca gayet başarılı ama senaryo berbat ötesi zaten reytinglerede yansımış duman olmuş dizi ilk 50 ye girese büyük başarı))))
yapma ozan bu forumda bile daha iyi abzürd komedi yazan arkaaşlar var. akla gelebilecek en mantıkz şeyleri yazıp buna abzürlük demek asıl abzürdlük. abzürd komedide herşey normal giderken birden bi abzürdlük olur insan gülmekten kırılır. ama bu dizide herşey çok saçma bu kadar saçmalık içinde abzürtlük olmaz. mesela normalde kız enderin kendine aşık oldugu anlamış olmalı ama anlamamş gibi davranıyor. hele goncanın karakteri o daha gerçek dışı karşıdındakiler salak gibi davranıyor burdan komiklik çıkmaz
Bu arada bu bölümde Müjdat Gezen yoktu, nereye gitti ?
3. Bölümün sonunda evlenip gitti mi yoksa ? (Sonlarını izlememiştim)
Kız aşık olduğunu değil sapık olduğunu düşünüyor. Ender'in yaptıkları göz önünde bulundurulursa bu da çok normal.![]()
Gonca'nın karşısındaki karakterler normal aklı başında insan değiller zaten. En çok Yıldız karakteri övülüyor Ender'le birlikte. Demek ki malzeme çıkıyormuş.
- - - Ekleme - - -
Vardı nasıl izledin senYandılar ya plajda panpasıyla kızlarla takılırken.
![]()