İbreti Ailem 4. Bölüm Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,686
Puanı
1,060
Bu akşam 4. bölümü yayınlanacak olan İbreti Ailem dizisinin yorumları bu konudan yapılabilir.

Bu akşam 21.45'de Star TV'de!

Unutmuşum konuyu görünce açtım hemen :)

- - - Ekleme - - -

Ooo Kaan'da gelmiş bu bölüm :D

espiriler herzam ki gibi berbat kizin bugrayla ilgili hayali neydi oyle

yaw bu bölüm espiriler berbat ilk 3 bölüm idare edersi bu ney ya böyle dizi mi olur. star acil bu diziye son versin. dizi tutmadı diye senaryoda değişiklik yapmışlar abzürdlüğü iyice abartmışlar

Gonca Vuslateri döktürüyor. Sanmıyorum ama eğer dizi uzun soluklu olmayı başarırsa seneye ödül törenlerinde yardımcı kadın oyuncu dalında güçlü adaylardan olur. :):)

Gonca Vuslateri döktürüyor. Sanmıyorum ama eğer dizi uzun soluklu olmayı başarırsa seneye ödül törenlerinde yardımcı kadın oyuncu dalında güçlü adaylardan olur. :):)

oyunculuga bişey demiyorum gonca gayet başarılı ama senaryo berbat ötesi zaten reytinglerede yansımış duman olmuş dizi ilk 50 ye girese büyük başarı :)))))

oyunculuga bişey demiyorum gonca gayet başarılı ama senaryo berbat ötesi zaten reytinglerede yansımış duman olmuş dizi ilk 50 ye girese büyük başarı :)))))

Eğlenceli keyifli bir senaryo. Evet dizi çok absürt ve mantık hataları çok fazla. Benim de bulduğum pekçok hata var ama dizinin vaat ettiği şey absürt komedi zaten. Ben severek izliyorum ve sosyal medyadaki yorumlar da gördüğüm kadarıyla çok olumlu. Reyting konusunda ise işi zor tabii. Karşısında iki tane herkese hitap eden komedi dizisi var. Absürt komediyi daha çok gençler izler. Hitap ettiği izleyici kitlesi daha dar.

Türkiye standartlarının üstünde bir iş bence. Leyla ile Mecnun, İbreti Ailem ve İşler Güçler diğer işlerden ayrılıyorlar komedi dalında. Yalan Dünya da iyi başlamıştı ama devamını getiremedi ikinci sezon toparlar belki bilinmez...

yapma ozan bu forumda bile daha iyi abzürd komedi yazan arkaaşlar var. akla gelebilecek en mantıkz şeyleri yazıp buna abzürlük demek asıl abzürdlük. abzürd komedide herşey normal giderken birden bi abzürdlük olur insan gülmekten kırılır. ama bu dizide herşey çok saçma bu kadar saçmalık içinde abzürtlük olmaz. mesela normalde kız enderin kendine aşık oldugu anlamış olmalı ama anlamamş gibi davranıyor. hele goncanın karakteri o daha gerçek dışı karşıdındakiler salak gibi davranıyor burdan komiklik çıkmaz

Bu arada bu bölümde Müjdat Gezen yoktu, nereye gitti ?

3. Bölümün sonunda evlenip gitti mi yoksa ? (Sonlarını izlememiştim)

yapma ozan bu forumda bile daha iyi abzürd komedi yazan arkaaşlar var. akla gelebilecek en mantıkz şeyleri yazıp buna abzürlük demek asıl abzürdlük. abzürd komedide herşey normal giderken birden bi abzürdlük olur insan gülmekten kırılır. ama bu dizide herşey çok saçma bu kadar saçmalık içinde abzürtlük olmaz. mesela normalde kız enderin kendine aşık oldugu anlamış olmalı ama anlamamş gibi davranıyor. hele goncanın karakteri o daha gerçek dışı karşıdındakiler salak gibi davranıyor burdan komiklik çıkmaz

Kız aşık olduğunu değil sapık olduğunu düşünüyor. Ender'in yaptıkları göz önünde bulundurulursa bu da çok normal. :)

Gonca'nın karşısındaki karakterler normal aklı başında insan değiller zaten. En çok Yıldız karakteri övülüyor Ender'le birlikte. Demek ki malzeme çıkıyormuş. :)

- - - Ekleme - - -

Bu arada bu bölümde Müjdat Gezen yoktu, nereye gitti ?

3. Bölümün sonunda evlenip gitti mi yoksa ? (Sonlarını izlememiştim)

Vardı nasıl izledin sen :D Yandılar ya plajda panpasıyla kızlarla takılırken. :D

Kız aşık olduğunu değil sapık olduğunu düşünüyor. Ender'in yaptıkları göz önünde bulundurulursa bu da çok normal. :)

Gonca'nın karşısındaki karakterler normal aklı başında insan değiller zaten. En çok Yıldız karakteri övülüyor Ender'le birlikte. Demek ki malzeme çıkıyormuş. :)

- - - Ekleme - - -

Vardı nasıl izledin sen :D Yandılar ya plajda panpasıyla kızlarla takılırken. :D

Yarım yamalak izledim aslında. :D

İzlediğim sahnelerde göremeyince bir bölümlük çıktı mı acaba dedim. :D