Serhat zillisi maldan anlamazÇeyrek parlak olsun o zaman![]()
Serhat zillisi maldan anlamazÇeyrek parlak olsun o zaman![]()
Serhat'a parlak arayışındayımSerhat zillisi maldan anlamaz![]()
Milyon dolar versen parlaklar eldivenle sever onuSerhat'a parlak arayışındayım![]()
Olur öyle arada.Nazan Furkan palalı![]()
atv'de tekrarları var
------
atv'de tekrarları var
16.20'de abla hergunNe zaman saat kaçta ben ilk sezonda kalmıştım şimdi izlesem anlamam ki ya
Ne güzel olurdu😉
Kesin
Zor bir ihtimal dizi süreleri de uzun kanal tekrarını verirse işin kolaylaşır belki![]()
16.20'de abla hergun
hafta içi hergun demek istedim abla.Yayın akışları takip edeerim bazenBen ilk sezonda kaldım ya inşallah tamamlayabilirim
------
hımm iyiymiş
Serhat zillisi maldan anlamaz![]()
Milyon dolar versen parlaklar eldivenle sever onu![]()
@serhatt gibi kestirdi sandım Furkan da![]()
hafta içi hergun demek istedim abla.Yayın akışları takip edeerim bazen
Özeti yok bilmem reklamlar bende sevmiyom artık tvden izlemeyi.Biliyorum canım ben netten reklamsız izlecem ilk sezonda kalmıştm
Olur mu olur yapılmamış şey değil sonuçtaReytingler muhtemelen çakılacağı için sezon ortasında Murat Ünalmış'ı geri getirecekler gibi geliyor![]()
Reytingler muhtemelen çakılacağı için sezon ortasında Murat Ünalmış'ı geri getirecekler gibi geliyor![]()
Ay canım düşündüğün şeye bak benzeri çok ya kaç kişiyi diriltti bu senaristler😀😁😂Karakter öldü nasıl getirecekler İbrahim sevilecek bence Züleyha ilede uyumlu olurlar![]()
Ay canım düşündüğün şeye bak benzeri çok ya kaç kişiyi diriltti bu senaristler😀😁😂
Nasıl emin olabiliyorsun canım hiç belli olmazMurat Ünalmış gelmez eminim![]()
Nasıl emin olabiliyorsun canım hiç belli olmaz![]()
Ben izlemediğim için diziyi bir şey diyemiyorum zaten ayrılık sebebi de yaşadığı sorunlardır aslında neden uzatırlar diziyi tadında bitirselerdi yaSette çok sorun yaşadı Murat Kerem Alışıkla sorun yaşadılar o yüzden gelmez diye emin oldum bakalım