İzlemem ki ben bu diziyi de bana işlemez bunlar, BH, MD >>>İzleyince anlarsın kaliteli olup olmadığını.![]()
İzlemem ki ben bu diziyi de bana işlemez bunlar, BH, MD >>>İzleyince anlarsın kaliteli olup olmadığını.![]()
KANUNSUZ TOPRAKLAR > HEPSİİzlemem ki ben bu diziyi de bana işlemez bunlar, BH, MD >>>![]()
Fragmanları görünce izlemek için sabırsızlanacaksın.İzlemem ki ben bu diziyi de bana işlemez bunlar, BH, MD >>>![]()
Tabiii, ayneen.Fragmanları görünce izlemek için sabırsızlanacaksın.![]()
Bizim Hikaye ve Mucize Doktor iyi dizi ama abartılacak kadar değil.![]()
Dizi için hazırlanan plato için izlenirFragmanları görünce izlemek için sabırsızlanacaksın.![]()
Bizim Hikaye ve Mucize Doktor iyi dizi ama abartılacak kadar değil.![]()
Aynen, setten gelen kareler de çok güzel duruyor.Dizi için hazırlanan plato için bile izlenir![]()
Buna parlak demek diğer parlaklara hakaret olur.E ne güzel yapım seni düşünerek yeni parlak getirmiş niye bırakıyosun
100 küsür bölüm izlenmez abla? 😱Bu habere çok sevindim benim tüm bölümleri izlemem lazım ya
100 küsür bölüm izlenmez abla? 😱
Ne güzel olurdu😉Keşke Demir ile Yılmaz çıkacağına Züleyha çıksaydı.![]()
KesinHilal ile aşk dedikoduları loading...
![]()
Zor bir ihtimal dizi süreleri de uzun kanal tekrarını verirse işin kolaylaşır belkiBu habere çok sevindim benim tüm bölümleri izlemem lazım ya
Erkek başroller ayrılıyor, yerine biri geliyor ise aynısı kadın başroller için de geçerli bence. Tek bir kadın oyuncunun etrafında kalması kötü dizinin.Ne güzel olurdu😉
Ya zaten anlamıyorum bu başroldeki erkek ve ya kadın neden herkes onların etrafında pervane oluyor acabaErkek başroller ayrılıyor, yerine biri geliyor ise aynısı kadın başroller için de geçerli bence. Tek bir kadın oyuncunun etrafında kalması kötü dizinin.
Türk dizilerinin vazgeçilmezi bu.Ya zaten anlamıyorum bu başroldeki erkek ve ya kadın neden herkes onların etrafında pervane oluyor acaba![]()
Ama bıktık yahu ya da tek ben mi bıktım😁😂😂ya iki kişi tamam da bazen 3-4kişi birden aşık oluyor bir adama ve ya kadına☺Türk dizilerinin vazgeçilmezi bu.![]()
Nazan Furkan palalı![]()
İbrahim Çelikkol 'Bir Zamanlar Çukurova' kadrosunda!
Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstlendiği, başrollerinde Hilal Altınbilek, Nazan Furkan Palalı ve Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı diziye İbrahim Çelikkol dahil oldu.
Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir'de yer alan Çelikkol'un; sezon finalinde konağı yakıp yıkan kişi olacağı konuşuluyor.
Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla yakında ATV'de!
Kaynak: Birsen Altuntaş
Çeyrek parlak olsun o zamanBuna parlak demek diğer parlaklara hakaret olur.![]()
atv'de tekrarları varNe güzel olurdu😉
Kesin
Zor bir ihtimal dizi süreleri de uzun kanal tekrarını verirse işin kolaylaşır belki![]()
atv'de tekrarları varŞansımı deneyeceğim bakalım zaman var daha