kerem derenin işleri pek parlak değil. ezelin ikinci sezonu ve uçurum battı. bu dizidedende pek umut beklememk lazım. bnce cuma deil perşembe konsun ay yapım perşembenin birincisiydi hani o bakımdan ) böylece beren mi tuba mı gegiyine son verilir kim büyük ortaya çıkar ))
- - - Ekleme - - -
tubanın kitlesi kadınlar. dikkat et tubanın fanlarınabak daha çok kadınlardan oluşur. erkeler özelikle evli bir bayana fanlık besleyeceğini sanmıyorum.. üstelik erkek dizileri fazla reytingi yok( kurtlar vadisi farklı bir iş)
kerem derenin işleri pek parlak değil. ezelin ikinci sezonu ve uçurum battı. bu dizidedende pek umut beklememk lazım. bnce cuma deil perşembe konsun ay yapım perşembenin birincisiydi hani o bakımdan ) böylece beren mi tuba mı gegiyine son verilir kim büyük ortaya çıkar ))
- - - Ekleme - - -
tubanın kitlesi kadınlar. dikkat et tubanın fanlarınabak daha çok kadınlardan oluşur. erkeler özelikle evli bir bayana fanlık besleyeceğini sanmıyorum.. üstelik erkek dizileri fazla reytingi yok( kurtlar vadisi farklı bir iş)
Ezel'in ikinci sezonunu Pınar Bulut yazmışdı.Çünkü Kerem Deren bir rahatsızlık geçirmişdi hatırlarsan aynı şekilde Uçurum'un ilk sezon son bölümleri ile ikinci sezonda Nükhet Bıçakcı yazmaya başladı.Ayrıca her dizide ikinci sezondan itibaren senaryo anlamında düşüşler yaşanır bu dizi tek sezon olacağı için senaryo anlamında bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Saçmalamadan anlatmak istediği konuyu anlatıp finalini yapacak
Tuba'nın kitlesi bayanlardan oluşuyor doğru ama benim demek istediğim dizi erkeklere hitap edebilir çünkü bir kaçış hikayesi sürekli bir aksiyon olacak.Erkeklerde aksiyonu sever onu demek istemişdim
hayır ezelinin ikinci sezonunu kerem deren yazdı zaten ezelin ikinci sezonundaki hikayenin aynısı uçurumdakulandı. ezelin ikinci sezonunda pınar bulut ayrıldı .. kerem deren rahatsızlanınca sadece ilk sezonun ortasını pınar bulut yazdı.
bende diyorum ki erkekler dizi mizi izlemiyor işte uçurum işte ezelin ikinci sezonu ondan tuba için uygun değil üstelik erkeleri ekrana baglamada tubanın iş yapmayacagını söylüyorum
Sen her ne kadar Kerem Deren'i beğenmesende Kerem Deren için diziyi bekleyen bir kitle var.Tuba Büyüküstün'ün kitlesi zaten ortada Gönülçelen'i bile tutturmuş bir oyuncu bu dizi hayli hayli tutar
gönül çelende hayır yoktu dream ) ama bu seferki dizi güzele benziyor heleki barış falayda varsa 20 reyting alır
Umarim yayin saati de uzun sürmez, yani 60-70 dakikadan olusabilir bir bolumu..
Dizi zaten tek sezon olacak birde bölüm kısalmasın
gelen gideni aratmasın ki tubanın dizileri hep kalite olarak aşagıya inişli en iyi dizisi çeberimde gül oya en kötüsü gönülçelen bakalım bu dizi gönülçeleden de kötü olabilecek mi ))) ay yapımın son dizisine benzemesinde ))aynen katılıyorum gönülçelende iş yoktu.Tuba için bile izleyememiştim
ama bu dizi güzel olacak konusu kadrosu yapım şirketi çok iddaalı
Buyuk olasilikla Kasim'a yetismeyecek.. Aralikta baslar diyelim. 25 bolumden mi olusacak o zaman ?
30 bölüm olacakmış.Ocak ayınada sarkabilirmiş
30 bölüm olacakmış.Ocak ayınada sarkabilirmiş