Roller üyelere tam uymuş. Başarılar.
Vasfiye nerede?
2. Sezonda.
- - - Ekleme - - -
Bu arada diziyi yazayım dedim, baya uzun olacak gibi. Bir sürü dialogu aradan çıkarmak gerekecek.
Roller üyelere tam uymuş. Başarılar.
Vasfiye nerede?
Orçun mu beni oynayak ben mi Orçun'u anlamadım.
Yapa yapa Gülistan yapmış beni. Hani Deniz veya Açılay yapacaktın. :5:
Açılay demiştim, ne Gülistan'ı. Gülistan hiç sevmediğim bir karakter. Onu oynayacaksam hiç oynamayayım daha iyi. Ben ikinci sezon Vasfiye olayım, ilk sezon rol almayayım.
Sen bana Gülistanı çok seviyorum demiştin. Ayrıca Gülistanın rolü hepsinden fazla.
Senle Almila`nın yerini değiştireyim istersen. Ama sen bana diziyi Gülistan için seyrediyorum demiştin.
Açılay demiştim, ne Gülistan'ı. Gülistan hiç sevmediğim bir karakter. Onu oynayacaksam hiç oynamayayım daha iyi. Ben ikinci sezon Vasfiye olayım, ilk sezon rol almayayım.
Gülistan için mi? Yok artık bence sen beni biriyle karıştıyorsun RevaN. Ben Vasfiye için demişimdir.
Senle Almila`nın yerini değiştireyim istersen. Ama sen bana diziyi Gülistan için seyrediyorum demiştin.
Almila`nın bunu sorun etmeyeceğinden eminim.
Gülistan için mi? Yok artık bence sen beni biriyle karıştıyorsun RevaN. Ben Vasfiye için demişimdir.
Yok ya Almila'nın yeri kalsın. Ayarlamışsın kimsenin yerini bozmam bu saatten sonra. Vasfiye için birini bulmamışsan onu yap beni. Diğer türlüsünü kabul edemem.
Her yerden teklif yağıyor birçok projede birden yer almak zor olacak inşallah iyi bir performans sergilerim.
2. Sezona artık. Okursun İnşallah.ben de rol isterim
Almila`nın bunu sorun etmeyeceğinden eminim.
Vasfiye daha 46. bölümde geliyor. Dizinin o kadar sürüp sürmeyeceği bile belli değil.
Kadroda yer almasam da olur, sorun değil. Almila yani Hilal kalsın kaldığı yerde. Dizi o kadar ilerlerse Vasfiye olurum çok çok. Benim için bir problem değil.
Benim canlandıracağım karakteri Nida'ya da verebilirsin sen, problem olmaz yani o zaman.
Ama benim için problem. Zaten kadroda kız karakterler ok az bi de sen gidersen iyice dağılır.
Nida için de bir rol düşüneceğim. Kadroyu tam yazmadım, daha bir sürü açık var. Zerrin yok bile kadroda. Seni Açılaya yazdım.
Benim canlandıracağım karakteri Nida'ya da verebilirsin sen, problem olmaz yani o zaman.
Almila'da bozulabilir belki bu duruma. Ben kimsenin karakterini yerinden etmek isteme RevaN gel Vasfiye yap işte beni...
Nida için de bir rol düşüneceğim. Kadroyu tam yazmadım, daha bir sürü açık var. Zerrin yok bile kadroda. Seni Açılaya yazdım.
2. Sezonda Vasfiye ve Eylem olursun zaten Açılayın rolü azalıyor ve bir süre sonra çıkıyor.
Almila'da bozulabilir belki bu duruma. Ben kimsenin karakterini yerinden etmek isteme RevaN gel Vasfiye yap işte beni...
2. Sezonda Vasfiye ve Eylem olursun zaten Açılayın rolü azalıyor ve bir süre sonra çıkıyor.
Almila bozulmaz çünkü, Gülistanın rolü daha fazla Açılaydan üstelik de başrol sayılır.