aaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındımAynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.
aaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındımAynen öyle. Zaten kendini saklayanları hiç anlamam, ne var sanki ismini ve resmini saklamakta.
Merakımı gidermiştin, yeniden merak ettirdin şimdiaaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındım
hhaha pardon en basta demem gerekeni en son dedim ama neyseMerakımı gidermiştin, yeniden merak ettirdin şimdi
Aa at bakalım ya bi nasıl sarışın. Bi resim yükle de görelim @XanTier değil miaaa şuda var buradakı fotolarımda şarısındım
Sen zaten gördünAa at bakalım ya bi nasıl sarışın. Bi resim yükle de görelim @XanTier değil mi
1 reytingli dizinin bile tekrarları kaç hafta çıkıyor sen en az 10 reting alırsın hadi koy bi resimSen zaten gördüngöremeyenlere tekrarı yok
Konuda fotoğraf yok.Neye sulandı?
Fotoları kaldırmıştı sonradan, forumda bazı iftiracı isimler fake üye diyordu Çikoya. Onlara cevaben açmıştı.Düşün işte, bir de fotoğraf olsa.@Yiğitt
Konuda fotoğraf yok.Neye sulandı?
@Yiğitt Bana tanışalımmı diye şey diyor bende destere kafanı gözünü kırar duymasın diyorumDüşün işte, bir de fotoğraf olsa.@Yiğitt
yola cıktıgını yolda bulduklarınla değişme @Çiğdem-@Yiğitt Bana tanışalımmı diye şey diyor bende destere kafanı gözünü kırar duymasın diyorum
Yıl 2014 vlla 4 yıldır sadık başka birini nerden bulucan @destereGerçi destere Yiğite güvenmiyordu buradan olabilir@eskici @Forumdash
@destere i güzel sıvamışsın
evet o foto harikaydı özellikle bulunduğum konum muhteşemdi
gerçekleri söylemiş forumdash böyle doğruları konuşan insanları takdir etmek lazım
Yukarıda 174.mesaja bak ta nekadar sadığım utanevet o foto harikaydı özellikle bulunduğum konum muhteşemdi
gerçekleri söylemiş forumdash böyle doğruları konuşan insanları takdir etmek lazım
@Yiğitt seni kendi parlaklarından sanmıştırYukarıda 174.mesaja bak ta nekadar sadığım utan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?