İşte Ben Bazı Fotolarım

😱Sen hiç samanyolunu izlemiyor musun bakayım
Onun yandaşları işte
sırlar dünyası büyük buluşma beşinci boyut tek türkiye boşanmak istemiyorum gibi kaliteli tüm yapımlarını izledim ama bunlar bittikten sonra hiç bakmadım samanyolu tvye çok uzun zamandır hiç izlemiyorum🙂🙂

Aferimmmmmmmm...Eeeee sende haklısın tabi yeni kanalları izlemen lazım starımı tercih ederim kalitenin dibi

Aferimmmmmmmm...Eeeee sende haklısın tabi yeni kanalları izlemen lazım starımı tercih ederim kalitenin dibi
star tvde izlemiyordum ben son 2 yıldır sadece atv izliyordum ama bu yıl reyaksiyon takip ediceğim için star tvye bakıcam 🙂🙂

😱Karadayı satışlarda mı ne
hayırr ben ayrım yapmadan iki dizininde tadını çıkarmayı düşünüyorum büyük ihtimal canlı olarak reyaksiyona bakar bitincede karadayı izlerim yatmadan 2 harika dizi izlemenin zevkini yaşayacam ayrıca hangisi zirvede olursa olsun sevinicem yani

Sende haklısın karadayı gece 1 de bittiği için
malum 160 dklik dizi

Sende haklısın karadayı gece 1 de bittiği için
malum 160 dklik dizi
reyaksiyon bittiğinde nete düşmüş olur karadayıda ayy ben zaten televizyondan dizi izleyemiyorum bilgisayardan digitürk pilaydan izliyorum kanalları geri alabiliyoruz yanı nete düşmesinide beklemek sıkıntım yok reyaksiyondan sonra atv kanalını açar geri alır karadayıya bakarım

reaksiyon bittiğinde karadayı nete mi düşer
Reaksiyon bittiğinde karadayının daha 2 saatlik yayını devam eder