Asıl sen nerden tanıyorsun?Evet nerden tanıyosun?![]()
Tesadüfen keşfetime geldi bende profile baktım sıradan biri sanıyodum yıldızı parlayamamış daha yakında 100k olurAsıl sen nerden tanıyorsun?![]()
Demek ki parlakları stalklıyorsun ki karşına çıkmış.Tesadüfen keşfetime geldi bende profile baktım sıradan biri sanıyodum yıldızı parlayamamış daha yakında 100k olur![]()
Aşko daha çıtırsınUmarım ererim, ne tazesi be 27 oldum...
tövbe et cnm ne diyim![]()
Ay sağol canım, görüntüm baby face olduğundan oradan kurtarıyorum.Aşko daha çıtırsınve önemli olan yaş değil senin fiziksel görüntünün yaşı
Ekli dosyayı görüntüle 113871
Rica ederim aşko, ee tamamdır o zamanAy sağol canım, görüntüm baby face olduğundan oradan kurtarıyorum.![]()
Aman yine de gerçek yaşımı ben biliyorum ve bu beni endişelendiriyor.Rica ederim aşko, ee tamamdır o zamanben ne 40+ adamlar tanıyorum görüntüsü 30'lu yaşlarda gibi
![]()
Endişelenme aşkoAman yine de gerçek yaşımı ben biliyorum ve bu beni endişelendiriyor.![]()
için kötü olmuş snn iftira atma banaaaDemek ki parlakları stalklıyorsun ki karşına çıkmış.Keşfedilirse çok fena parlar bu parlak.
@xemrexxx
Olanı söylüyorum ne iftirası.için kötü olmuş snn iftira atma banaaa![]()
hesaplara bakmaktan değil cahilsin burası resmen cahillik kokuyooooooooooooooooo örnek veriyorum ben seni takip ediyosam benim beğendiğim şeyler seninde keşfetine düşebiliyoOlanı söylüyorum ne iftirası.![]()
Hadi yaa gerçekten mi?hesaplara bakmaktan değil cahilsin burası resmen cahillik kokuyooooooooooooooooo örnek veriyorum ben seni takip ediyosam benim beğendiğim şeyler seninde keşfetine düşebiliyo![]()
Ne parlakcısı be? 😱 Komserim ben bunlardan şikayetciiyim.Gizli parlakçı bence @serhatt sen ne düşünüyorsun![]()
Vardır belki bilemem ki ben, alınlarında parlakçı olup olmadıkları yazmıyor sonuç olarak.Hadi yaa gerçekten mi?O zaman parlakçı arkadaşlarının olduğunun göstergesi bu.
![]()
Kesin öyle.Gizli parlakçı bence @serhatt sen ne düşünüyorsun![]()
Allah sizin gibi fitnecilerin, fesatcıların diline düşürmesin kimseyi. :s @AlosKesin öyle.![]()
İtiraf etNe parlakcısı be? 😱 Komserim ben bunlardan şikayetciiyim.
Vardır belki bilemem ki ben, alınlarında parlakçı olup olmadıkları yazmıyor sonuç olarak.Sorgulamadım o kadar kimseyi.
![]()
Bence deKesin öyle.![]()
Mersi.Allah sizin gibi fitnecilerin, fesatcıların diline düşürmesin kimseyi. :s @Alos