Asıl sen nerden tanıyorsun?Evet nerden tanıyosun?
Tesadüfen keşfetime geldi bende profile baktım sıradan biri sanıyodum yıldızı parlayamamış daha yakında 100k olurAsıl sen nerden tanıyorsun?
Demek ki parlakları stalklıyorsun ki karşına çıkmış. Keşfedilirse çok fena parlar bu parlak. @xemrexxxTesadüfen keşfetime geldi bende profile baktım sıradan biri sanıyodum yıldızı parlayamamış daha yakında 100k olur
Aşko daha çıtırsın ve önemli olan yaş değil senin fiziksel görüntünün yaşıUmarım ererim, ne tazesi be 27 oldum...
tövbe et cnm ne diyim
Ay sağol canım, görüntüm baby face olduğundan oradan kurtarıyorum.Aşko daha çıtırsın ve önemli olan yaş değil senin fiziksel görüntünün yaşı
Ekli dosyayı görüntüle 113871
Rica ederim aşko, ee tamamdır o zaman ben ne 40+ adamlar tanıyorum görüntüsü 30'lu yaşlarda gibiAy sağol canım, görüntüm baby face olduğundan oradan kurtarıyorum.
Aman yine de gerçek yaşımı ben biliyorum ve bu beni endişelendiriyor.Rica ederim aşko, ee tamamdır o zaman ben ne 40+ adamlar tanıyorum görüntüsü 30'lu yaşlarda gibi
Endişelenme aşkoAman yine de gerçek yaşımı ben biliyorum ve bu beni endişelendiriyor.
için kötü olmuş snn iftira atma banaaaDemek ki parlakları stalklıyorsun ki karşına çıkmış. Keşfedilirse çok fena parlar bu parlak. @xemrexxx
Olanı söylüyorum ne iftirası.için kötü olmuş snn iftira atma banaaa
hesaplara bakmaktan değil cahilsin burası resmen cahillik kokuyooooooooooooooooo örnek veriyorum ben seni takip ediyosam benim beğendiğim şeyler seninde keşfetine düşebiliyoOlanı söylüyorum ne iftirası.
Gizli parlakçı bence @serhatt sen ne düşünüyorsuniçin kötü olmuş snn iftira atma banaaa
Hadi yaa gerçekten mi? O zaman parlakçı arkadaşlarının olduğunun göstergesi bu.hesaplara bakmaktan değil cahilsin burası resmen cahillik kokuyooooooooooooooooo örnek veriyorum ben seni takip ediyosam benim beğendiğim şeyler seninde keşfetine düşebiliyo
Ne parlakcısı be? 😱 Komserim ben bunlardan şikayetciiyim.Gizli parlakçı bence @serhatt sen ne düşünüyorsun
Vardır belki bilemem ki ben, alınlarında parlakçı olup olmadıkları yazmıyor sonuç olarak. Sorgulamadım o kadar kimseyi.Hadi yaa gerçekten mi? O zaman parlakçı arkadaşlarının olduğunun göstergesi bu.
Kesin öyle.Gizli parlakçı bence @serhatt sen ne düşünüyorsun
Allah sizin gibi fitnecilerin, fesatcıların diline düşürmesin kimseyi. :s @AlosKesin öyle.
İtiraf etNe parlakcısı be? 😱 Komserim ben bunlardan şikayetciiyim.
Vardır belki bilemem ki ben, alınlarında parlakçı olup olmadıkları yazmıyor sonuç olarak. Sorgulamadım o kadar kimseyi.
Bence deKesin öyle.
Mersi.Allah sizin gibi fitnecilerin, fesatcıların diline düşürmesin kimseyi. :s @Alos