İşte Çok Merak Edilen 20 Dakika Dizinin Karakterleri

türkiye kişi mi oldu gardaş :D

Orda mecaz falan yok yahu. :D

"destere, Türkiye'deki herkes gibi bu diziyi izleyecek." yazmak istemiş. Ama, 'deki ekini yazmamış. Kreys arada öyle ekleri yazmaz.

Yine inkâr edecek ama böyle demek istemiş. :D

"destere, Türkiye'deki herkes gibi bu diziyi izleyecek." yazmak istemiş. Ama, 'deki ekini yazmamış. Kreys arada öyle ekleri yazmaz.

mecaz değil mecaz-i mürsel ikisi farklı şey . turkıyedekı herkesi direk türkiye olarak kulanılabılırsin. mesela ankaranın aldığı karara göre seçilme yaşı 18e düştü gibi.

olay ne harbiden :))

lordly sen ban furyasından kurtulmuşsun helal olsun :)

Ayten Uncuoğlu'nun da kadroya dahil olmasına çok sevindim. Tamam, kararımı verdim, izleyeceğim. :)

Mecazın da mecazı mürsel'in de ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama kreys'in o yazıyı yazarken öyle bir amacı yokmuş. Eki yazmamış o kadar...Neyse,

@destere evet ben de anlamadım nasıl kurtuldum. :D Sen de hoşgeldin bu arada. Bir sen bir de endgame olmayınca forum hiç çekilmiyor. :)

Mecazın da mecazı mürsel'in de ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama kreys'in o yazıyı yazarken öyle bir amacı yokmuş. Eki yazmamış o kadar...Neyse,

@destere evet ben de anlamadım nasıl kurtuldum. :D Sen de hoşgeldin bu arada. Bir sen bir de endgame olmayınca forum hiç çekilmiyor. :)

sağol lordly bakalım kaç gün burdayız :))

Rüya, Baris Falay yer almayacak mi dizide artik?

Hayır Barış Falay olmayacak onun yerine Fırat Çelik daha uygun görülmüş :)

- - - Ekleme - - -

Fırat Çeliğin canlandıracağı karakterin özetide geldi

Dizide Fırat Çelik komiser Ozan karekterini canlandıracak....

''Melek'in davasını takip eden genç ama cevval komiser Ozan. Akıl yürütmeyi, bir işin peşinden sonuna kadar ısrarla gitmeyi, kimsenin görmediği şeyleri bulup çıkarmayı hastalık derecesinde seviyor. Ozan bir şeyin peşine düştü mü, başka her şeyi unutup hedefine kitlenir, huyu bu. Melek'in davası da işte bu hedeflerden biri. Çünkü bu davada yolunda gitmeyen bir şeyler var. Hissediyor Ozan. Onu bu davaya çeken, araştırmaya, görünenin üstündeki cilayı kazımaya iten bir şeyler var. Nedir o şeyler... henüz bilmiyor Ozan. Ama bilse de bilmese de. İpin ucunu bırakmayacak.''

Hayır Barış Falay olmayacak onun yerine Fırat Çelik daha uygun görülmüş :)

- - - Ekleme - - -

Fırat Çeliğin canlandıracağı karakterin özetide geldi

Dizide Fırat Çelik komiser Ozan karekterini canlandıracak....

''Melek'in davasını takip eden genç ama cevval komiser Ozan. Akıl yürütmeyi, bir işin peşinden sonuna kadar ısrarla gitmeyi, kimsenin görmediği şeyleri bulup çıkarmayı hastalık derecesinde seviyor. Ozan bir şeyin peşine düştü mü, başka her şeyi unutup hedefine kitlenir, huyu bu. Melek'in davası da işte bu hedeflerden biri. Çünkü bu davada yolunda gitmeyen bir şeyler var. Hissediyor Ozan. Onu bu davaya çeken, araştırmaya, görünenin üstündeki cilayı kazımaya iten bir şeyler var. Nedir o şeyler... henüz bilmiyor Ozan. Ama bilse de bilmese de. İpin ucunu bırakmayacak.''

Tesekkür cevap için Rüya.

Kadro gerçekten saglam, son yillarin en tecrübeli en iyi isimler bir araya geldi. Merakla bekliyoruz diziyi..

Olursa çok güzel olur. Metin Çekmez bu nedenden dolayi Emir'in Yolu dizisinden ayrilmis olabilir..

Bencede çok güzel olur ses tonu mizacı role çok uygun olursa Feriha'nın babası imajınıda üstünden çabuk atar :)

Hapishane müdürünün adıda Necmettin olacakmış :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan