türkiye kişi mi oldu gardaş
Orda mecaz falan yok yahu.
"destere, Türkiye'deki herkes gibi bu diziyi izleyecek." yazmak istemiş. Ama, 'deki ekini yazmamış. Kreys arada öyle ekleri yazmaz.
Yine inkâr edecek ama böyle demek istemiş.
türkiye kişi mi oldu gardaş
"destere, Türkiye'deki herkes gibi bu diziyi izleyecek." yazmak istemiş. Ama, 'deki ekini yazmamış. Kreys arada öyle ekleri yazmaz.
Mecazın da mecazı mürsel'in de ne olduğunu gayet iyi biliyorum. Ama kreys'in o yazıyı yazarken öyle bir amacı yokmuş. Eki yazmamış o kadar...Neyse,
@destere evet ben de anlamadım nasıl kurtuldum. Sen de hoşgeldin bu arada. Bir sen bir de endgame olmayınca forum hiç çekilmiyor.
sağol lordly bakalım kaç gün burdayız )
ne zaman gitse ki
hey arhadaçi
-buyur hocam neçi
-adın neçi
- mehmet zeçi
-numaran neçi
-içiyüziçi
erzurumun nufusu neçi
- valla hocam bilmemçi
-eyleyse otur içi
)
Rüya, Baris Falay yer almayacak mi dizide artik?
Hayır Barış Falay olmayacak onun yerine Fırat Çelik daha uygun görülmüş
- - - Ekleme - - -
Fırat Çeliğin canlandıracağı karakterin özetide geldi
Dizide Fırat Çelik komiser Ozan karekterini canlandıracak....
''Melek'in davasını takip eden genç ama cevval komiser Ozan. Akıl yürütmeyi, bir işin peşinden sonuna kadar ısrarla gitmeyi, kimsenin görmediği şeyleri bulup çıkarmayı hastalık derecesinde seviyor. Ozan bir şeyin peşine düştü mü, başka her şeyi unutup hedefine kitlenir, huyu bu. Melek'in davası da işte bu hedeflerden biri. Çünkü bu davada yolunda gitmeyen bir şeyler var. Hissediyor Ozan. Onu bu davaya çeken, araştırmaya, görünenin üstündeki cilayı kazımaya iten bir şeyler var. Nedir o şeyler... henüz bilmiyor Ozan. Ama bilse de bilmese de. İpin ucunu bırakmayacak.''
Hapishane müdürü rolü içinde Metin Çekmez ile görüşüyormuş Ay Yapım
Olursa çok güzel olur. Metin Çekmez bu nedenden dolayi Emir'in Yolu dizisinden ayrilmis olabilir..