Dün gitti abim.
Dün gitti abim.
Aaa ozaman sana dediğimi hallet yoksa oklava gelecekÇarşambaya ertelendi.
Yarın gün içerisinde hallolacak, sık kullanılanlara ekledim.Aaa ozaman sana dediğimi hallet yoksa oklava gelecek
Aaa bunlar sanaYarın gün içerisinde hallolacak, sık kullanılanlara ekledim.
Aaaa çok tatlı bir fotoğraf. Hem yaz da geldi, şu fotoğrafı profil yapsana.Aaa bunlar sana
Aaa evet yazlık kıyafetler giymek lazım Yakıştı mıAaaa çok tatlı bir fotoğraf. Hem yaz da geldi, şu fotoğrafı profil yapsana.
Sözümü dinleyen, dediklerimi yapanlara bayılırım. Evlilik teklifim kabul görecek hayırlısıyla.Aaa evet yazlık kıyafetler giymek lazım Yakıştı mı
Aaa yeşil rengimlede uyuştu Mantık evliliğin aslında mantıklı @mrt-06Sözümü dinleyen, dediklerimi yapanlara bayılırım. Evlilik teklifim kabul görecek hayırlısıyla.
Bu kadar zevksiz miydin sen ya?Ayyyy ilk aşkım bu benim ne ergeni pis kıskanç hadsiz!
Ben değildim ama sen hep zevksizdin. Konu başlığını düzelt "İçimdeki Zevksiz"Bu kadar zevksiz miydin sen ya?
Benim zevkim baya iyi bir kere. Senin gibi kaplumbağa yiyen birine aşık olmuyorum en azından.Ben değildim ama sen hep zevksizdin. Konu başlığını düzelt "İçimdeki Zevksiz"
Sen empati yoksunu bir insansın! Sen hiç zombilerle dolu bir dünyada yaşadın mı da biricik ilk aşkımın ne yediğine karışıyorsun?Benim zevkim baya iyi bir kere. Senin gibi kaplumbağa yiyen birine aşık olmuyorum en azından.