Aaa seni gülerken görsek şaşacaz zaten Annenle birlikte ayoll
Aaa seni gülerken görsek şaşacaz zaten Annenle birlikte ayoll
Dimi ya Güleceğim amaAaa kıyamam cnm Sen hep gül ayoll
o evde kimse durmaz ki evi c.nüp ediyor o üçü @vadikızı teyzem gelip arada yasin okumalı evin beti bereketi kaçmıştır.ssAaa sizin ev çok kalabalık anladığım kadarıyla destere yok içim rahat
Hahahah @Harunnn60 da çıktı zıvanadan Forumdash gibio evde kimse durmaz ki evi c.nüp ediyor o üçü @vadikızı teyzem gelip arada yasin okumalı evin beti bereketi kaçmıştır.ss
@Forumdash yaşı kemale erdiği bu saatten sonra ona kimse karışmayacağı için rahat davranıyor bu harun-kerem-serhat üçlüsü niye böyleHahahah @Harunnn60 da çıktı zıvanadan Forumdash gibi
@Forumdash yaşı kemale erdiği bu saatten sonra ona kimse karışmayacağı için rahat davranıyor bu harun-kerem-serhat üçlüsü niye böyle
Aaa forumdash gitmiş bu arada yeni fark ettim ayoll @serhatt @eskici @mrt-06@Forumdash ta bu sene çıldırdı baya fark ettim
Hahah ne ara gitti
Ayy yeter be Anam babam bile bu kadar anmadı beni @kerem @Çiğdem- @serhatt@Forumdash yaşı kemale erdiği bu saatten sonra ona kimse karışmayacağı için rahat davranıyor bu harun-kerem-serhat üçlüsü niye böyle
anan baban iki taraftan sarılı olduğunu bilmiyor bence yoksa evden kovarlardı
anan baban iki taraftan sarılı olduğunu bilmiyor bence yoksa evden kovarlardı
Aaa bunun anasıda benim gibi diyormuş senin yüzün niye gülmüyor hep hoşaflı suratlı pehliyorsun diye
Uğurlar ola
Ayyyy ilk aşkım bu benim ne ergeni pis kıskanç hadsiz!Aaa, Maggie ve Carol harika sırtlandı diziyi. Bir de şu ergen kız.