İçerde'nin Final Tarihi Netleşti!

Bir sezon olması iyi olur. Ezel de bir sezon olsaydı keşke

Bi kere Meryemğn kendi dizisi yok
Nerde reklamda oynuyor? Bi yurtdişinda pr yapabilşyor. Ki trye de yabancı gelse aynı ilgiyi görüyor

Bi kere Meryemğn kendi dizisi yok
Nerde reklamda oynuyor? Bi yurtdişinda pr yapabilşyor. Ki trye de yabancı gelse aynı ilgiyi görüyor
geçen sene gecenin kraliçesi 3.84 ile başladı galiba meryoşun reytingi o ka işte antileri bile söylüyor sadece meryemin dizisi olursa öyle başlardiye
beren köseme geldiğinde total hiç artmadı kıvanç Ezele geldinde aksine düştü yani 3.84 büyük bir rakam artık

çok cahilsin arap mücevher firmasının reklamlarında oynuyor ortadoğuda

Murat'ın reytingi nerde? Kmoi de adam 2-3R alıyor

Murat'ın reytingi nerde? Kmoi de adam 2-3R alıyor
ben bilmem antileri bile bu reyting meryoşundur diyor
ayrıca kmoi nin hep reytingi var 10 küsür yıldır
neyse ben famous in love izlemeye gidiyorum marlene teyze yine yapmış yapacağını ergenik dizi ihtiyacımı karşılayayım

Ben de Nurşeni izlemeye
Senin dizinden daha güzeldir

çok güvenme faruk @Forumdash a senin reyis gibi sözünden dönerse yine ortada kalırsınız
Dönersem senin gibi dönerim. Mesela 5 bahanelerimi toptan belirler tek tek sayarım

Bkz

Kesinlikle yılın dizisi, ayrıca Ezel'den sonra gelmiş olan bana göre en kaliteli dizi oldu Türk dizi sektörü adına. Yüksek reytinglere rağmen tek sezonluk bir iş yaptıkları ve tadında bıraktıkları için hem yapım şirketini, hemde kanalı tebrik etmek gerek.

Bu arada 1, en geç 2 bölüm içerisinde kardeş olduklarını öğrenmeleri gerek Sarp ve Mert'in.

yapılan açıklamada tadında bitirmek istemişler sanırım diziyi aslında bu şekilde daha iyi

Karadayı dizisini nsl buldun?
keyifle izledik 3 sezon ama alacakaranlık dışında kenanın deli yürek acı hayat ezel gibi dizilerinin yanında bence 1 tık gerideydi benim sıralamam

1 Deli Yürek
2 Ezel
3 Acı Hayat
4 Karadayı
5 Alacakaranlık