Bi kere Meryemğn kendi dizisi yokayol yurtdışında tanınıyor; reklamlardan iyi kazanıyor geçen sene bir senin kenan yüksek almıştı meryoştan; dizi ücreti yüksek; ödülleri zaten @destere nin totosu kadar; ratingini antileri bile kabul etti aha 5 kriter tamamdır![]()
geçen sene gecenin kraliçesi 3.84 ile başladı galiba meryoşun reytingi o ka işte antileri bile söylüyor sadece meryemin dizisi olursa öyle başlardiyeBi kere Meryemğn kendi dizisi yokNerde reklamda oynuyor? Bi yurtdişinda pr yapabilşyor. Ki trye de yabancı gelse aynı ilgiyi görüyor
![]()
Murat'ın reytingi nerde? Kmoi de adam 2-3R alıyorgeçen sene gecenin kraliçesi 3.84 ile başladı galiba meryoşun reytingi o ka işte antileri bile söylüyor sadece meryemin dizisi olursa öyle başlardiyeberen köseme geldiğinde total hiç artmadı kıvanç Ezele geldinde aksine düştü yani 3.84 büyük bir rakam artık
çok cahilsin arap mücevher firmasının reklamlarında oynuyor ortadoğuda![]()
ben bilmem antileri bile bu reyting meryoşundur diyorMurat'ın reytingi nerde? Kmoi de adam 2-3R alıyor![]()
Ben de Nurşeni izlemeyeben bilmem antileri bile bu reyting meryoşundur diyorayrıca kmoi nin hep reytingi var 10 küsür yıldır
neyse ben famous in love izlemeye gidiyorum marlene teyze yine yapmış yapacağını ergenik dizi ihtiyacımı karşılayayım
![]()
Yılın golü ödülü verilmeliMurat'ın reytingi nerde? Kmoi de adam 2-3R alıyor![]()
çok güvenme faruk @Forumdash a senin reyis gibi sözünden dönerse yine ortada kalırsınızYılın golü ödülü verilmeli![]()
Dönersem senin gibi dönerim. Mesela 5 bahanelerimi toptan belirler tek tek sayarımçok güvenme faruk @Forumdash a senin reyis gibi sözünden dönerse yine ortada kalırsınız![]()
beren düştü mü en son 110 bin lira alıyordu bölüm başıyurtdışında da hala popüler
cansu düşmek yerine yükseliyor gibi
kenandan pek umutlu değilim o dizinin olacağı en fazla diriliş falan kenanın kariyerini yükseltmez yani![]()
5 kriter o mesajdan sonra geldiDönersem senin gibi dönerim. Mesela 5 bahanelerimi toptan belirler tek tek sayarım
Bkz
Ben algı yapamıom zaten5 kriter o mesajdan sonra geldialgı yönetiminde başarısızsın faruk
![]()
ne müridi tövbe tövbeBen algı yapamıom zatenyapabilseydim bir zamanlar senin gibi müritlerim olurdu. Ama algı bozarım
nerde o müritlerin
![]()
evet kenanın tüm dizilerini izledimKaradayı izledin mi?
Karadayı dizisini nsl buldun?evet kenanın tüm dizilerini izledim![]()
keyifle izledik 3 sezon ama alacakaranlık dışında kenanın deli yürek acı hayat ezel gibi dizilerinin yanında bence 1 tık gerideydi benim sıralamamKaradayı dizisini nsl buldun?