Tt yiz biliyorsun dimiHiç boşuna karalama yine çekemiyorsun ilk sezonki gibi kendi beklediğiniz içeride fragmanı suya düşünce nereye saldıracağını bilmez hale düştün
Tt yiz biliyorsun dimiHiç boşuna karalama yine çekemiyorsun ilk sezonki gibi kendi beklediğiniz içeride fragmanı suya düşünce nereye saldıracağını bilmez hale düştün
Bizim öyle boş beleş TTlere ihtiyacımız yokTt yiz biliyorsun dimisenin dizinin fragmanı maç sırasında yayınlandı tt oldu mu
Boş boleş işleriniz kışın tutuyor sanırımBizim öyle boş beleş TTlere ihtiyacımız yok
Bırakacaksın bu işleri. Sizde de yasak aşklar, tecavüzler para kazandırdı bu güne dekBoş boleş işleriniz kışın tutuyor sanırımyada hastaneye düştüğünüz de
2 haftada bir tecavüz olmuyorBırakacaksın bu işleri. Sizde de yasak aşklar, tecavüzler para kazandırdı bu güne dek
Sen KÇ'i kötülersen daha beterini de yaparım2 haftada bir tecavüz olmuyorHer haftada subyancılık olmuyornerden tutarsan tut elinde kaliyor dizi
Bu arada diğer konuda tutsun bu dizi dediğini gördüm muhaliflik yapma bana
Ne kötülemesi üztüme iyilik sağlık. Kuru iftira resmenSen KÇ'i kötülersen daha beterini de yaparım
Sen de ayrı bir yılansın bilmez miyim seni :ssNe kötülemesi üztüme iyilik sağlık. Kuru iftira resmen
olanı söylüyorum sana sadece
Ben ayna gibiyimdirSen de ayrı bir yılansın bilmez miyim seni :ss
Fanlar istiyor 2.fragman en geç haftaya çıkacaktt'de birinciyken soğutmayalım zirveyidimi @xemrexxx
https://twitter.com/x/status/768885624539611136
ard arda forumdakileri deşifre etmi,şsiniz
Lale kim ki?ard arda forumdakileri deşifre etmi,şsiniz
Lale @gizem ak mıard arda forumdakileri deşifre etmi,şsiniz
Ay yapım dizileriyle bu sezon kaliteye doyacaksınızFragman güzel olmuş. Salça ve silah detayı anlamlı bir ayrıntı olmuş az çok konuyu belli ediyor. Muhtemelen Adanalı tarzı bir konusu var. Müzikleri beğenmedim. Ergen eğleyen türden bir dizi olmazsa izlerim. Şu sıralar kaliteli yerli dizi açlığım var bu nedenle eski dizilere yöneldim
@xemrexxx'i de ifşa edelim bu saçma hareketiyle
Aras'ın yeni halini ben de beğenmedim, olmamış.Ay yapım dizileriyle bu sezon kaliteye doyacaksınız
Bu arada şu oğlanın nesini beğeniyorlarmiş@xemrexxx @Yiğitt @denizz19 size tipe baqın ben çay demliyorum gelicem 5dkya
https://twitter.com/x/status/768787798430195714
@xemrexxx'i de ifşa edelim bu saçma hareketiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?