İçerde - Tanıtım Fragmanı | Show TV

Hiç boşuna karalama yine çekemiyorsun ilk sezonki gibi kendi beklediğiniz içeride fragmanı suya düşünce nereye saldıracağını bilmez hale düştün
Tt yiz biliyorsun dimi
senin dizinin fragmanı maç sırasında yayınlandı tt oldu mu

Bırakacaksın bu işleri. Sizde de yasak aşklar, tecavüzler para kazandırdı bu güne dek
2 haftada bir tecavüz olmuyor
Her haftada subyancılık olmuyor
nerden tutarsan tut elinde kaliyor dizi

Bu arada diğer konuda tutsun bu dizi dediğini gördüm muhaliflik yapma bana

Fragman güzel olmuş. Salça ve silah detayı anlamlı bir ayrıntı olmuş az çok konuyu belli ediyor. Muhtemelen Adanalı tarzı bir konusu var. Müzikleri beğenmedim. Ergen eğleyen türden bir dizi olmazsa izlerim. Şu sıralar kaliteli yerli dizi açlığım var bu nedenle eski dizilere yöneldim

Ay yapım dizileriyle bu sezon kaliteye doyacaksınız

Bu arada şu oğlanın nesini beğeniyorlarmiş
@xemrexxx @Yiğitt @denizz19 size tipe baqın ben çay demliyorum gelicem 5dkya

https://twitter.com/x/status/768787798430195714
Profiline bakınca hiç anlaşılmıyor gerçekten.

@gizem ak işte.
@xemrexxx'i de ifşa edelim bu saçma hareketiyle

ayy şöyle bir konuya hızlıca baktım aksiyondan gram anlamayan otür dizilerde izlemeyen nekadar üye varsa konuya doluşmuş
bir @Doğu aksiyondan anlıyor oda zaten beğenmiş sosyal medyadakı aras ve çağatay hayranı ergenleri tabi beğenmez onlar arıyorki fragmanda çağaty yada aras kızlarla öpüşsün şu ergenler inş dizinin peşini bırakırlr onlara ağır gelir bu dizi sözüm twetterdakilere burası değil

@Forumdash aras ve çağatay sevmeyen birisi olarak diziden ümidim yoktu ve bukadar kaliteli bir dizi beklemiyordum aksiyon tutkunu olarak bayıldım eğer bu çizgide gidiceklerse cıvıltmayacaklarsa dizinin en büyük takipçisi ben olurum uluç bayraktar döktürmüş