etiketle demiştim yine yokuz yahu
yeni nesilden çağatay ve aras ısınamadığım oyunculardı bakalım onlara bir şans doğmuş oldu hangisi sevdiricek bakalım kendisiniYa hiç sorma ilk defa sevdiğim oyuncuları aynı dizide toplamışlarbende çok şaşırdım ilk duyduğumda Arasın olması çok sevindirdi onun yanında Çağatayın da olması çok isabetli bir karar olduay yapım nihayet iyi bir karar almış
Bir de etiketleseydin iyi olacakmış. .ss
bu dizinin kadın oyuncunlarından hiçbir halt olmaz ve güzel kadın oyuncu hiç bulunmadığı için bu diziyi rahat bir şekilde izleyecem
Bir de etiketleseydin iyi olacakmış. .ss
Konuyu görüntüleyenlerde yoksun napim.Bir de etiketleseydin iyi olacakmış. .ss
Bak kıskanç olduğunun kanıtıdır bu mesaj.bu dizinin kadın oyuncunlarından hiçbir halt olmaz ve güzel kadın oyuncu hiç bulunmadığı için bu diziyi rahat bir şekilde izleyecem
kadın oyuncu seçimleri facia olmuş resmen ama aksiyon dizilerinde zaten erkek oyuncular iyi seçim olsa yeterKonuyu görüntüleyenlerde yoksun napim.
Bak kıskanç olduğunun kanıtıdır bu mesaj.
Daha önceki yorumlarımı da mı görmedin? Hem Aşkın Peşinden'e saldırmandan sonra bu da iki oldu sana çok yüz veriyoruz.Konuyu görüntüleyenlerde yoksun napim.
Bak kıskanç olduğunun kanıtıdır bu mesaj.
Tüm Türkiye izlicek la sen buna mı şaşırıyon. 😎Sen izlicen mi 😱
Aynen 2. kadın oyuncu Bensu'nun yanında ezilmiş resmen.kadın oyuncu seçimleri facia olmuş resmen ama aksiyon dizilerinde zaten erkek oyuncular iyi seçim olsa yeter
Seni mi takip edicem ben konularda görmedim tabi.Daha önceki yorumlarımı da mı görmedin? Hem Aşkın Peşinden'e saldırmandan sonra bu da iki oldu sana çok yüz veriyoruz.
Çalıntı senaryo demek saldırıya girmiyor mu? Hem bunu takip etmeyeceğimi nereden çıkardın kalite neredeyse ben de orada olurum çünkü.Tüm Türkiye izlicek la sen buna mı şaşırıyon. 😎
Aynen 2. kadın oyuncu Bensu'nun yanında ezilmiş resmen.
Seni mi takip edicem ben konularda görmedim tabi.Saldırmadım hem.son sahne fazla hayecanlandırmadı dedik atladın hemen yani sen saldırmış oluyosun. .A
Kaşınmasaydın demezdim hem yalanda değil yani gerçekleri söyledik saldırı olmuyor evet.Çalıntı senaryo demek saldırıya girmiyor mu? Hem bunu takip etmeyeceğimi nereden çıkardın kalite neredeyse ben de orada olurum çünkü.
En nihayetinde aşağılama var ve buna başka kalıp bulmaya çalışma.Kaşınmasaydın demezdim hem yalanda değil yani gerçekleri söyledik saldırı olmuyor evet.Ve senin bu diziyi izleyip izlemicen hakkında bişi demedim zaten.
Tamam konuyu uzatıp dizinin reklamını yapmayı kes.En nihayetinde aşağılama var ve buna başka kalıp bulmaya çalışma.
Aşkın Peşinden'in reklama ihtiyacı yok dilinizden düşürmeyen sizsiniz.Tamam konuyu uzatıp dizinin reklamını yapmayı kes.
Artık iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki fragmanlar ve jenerik müziğinin harikalığına karşı koyamazdım.Çağatay olunca sen uzak durursun sanıyordum.Neyse beraber izleriz. Film güzeldi. Dizi onun 10/1'ı kadar güzel olsun yeter.
Artık iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki fragmanlar ve jenerik müziğinin harikalığına karşı koyamazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?