Show İçerde - Dizi Yorumları

Bu oğlan Hadisenin eyrovisiona katıldıgı sırada düm tek tek de göbek atan oğlanmiş. Haberiniz varmıydı @Çiğdem- @dizi kolik
Oha bilmiyordum. Gerçi o zamanlar Johnny Depp gibi gezinmiyormuş ortalarda şimdi baktım netten resimlerine de.
Daha hoşmuş o halleri.

Yalnız bu çocuğun sesi, diksiyonu çok düzgün. Umarım iyi işlerde rol alır bizim diziden sonra. Romantik komedide felan oynamasın, mümkünse o topa girmesin.

Bence danscılığa geri dönsün. Nasılsa türkiyede bu acık var
İçerdenin dövüş kareografi bu herife aitti(sanırım) özellikle su sahnelerinde dövüştüğü kısımlar.

Bence danscılığa geri dönsün. Nasılsa türkiyede bu acık var
İçerdenin dövüş kareografi bu herife aitti(sanırım) özellikle su sahnelerinde dövüştüğü kısımlar.
Mika-der maçında söylemişti Aras Bulut aksiyon-dövüş sahnelerini hem yönetiyor hem çekiyormuş.
Mestan'ı canlandıran kişi de abisiyimiş, İçerde'nin galasında çok şaşırmıştım.

Dansı da gerçekten baya iyiymiş, dansla da ilgilenmeye devam etsin ama oyunculukta da ilerleyebilirse eğer kaliteli işlerle iyi olur.
Başrol felan olmasın ama Burak Serdar Şanal gibi komik olur uzun saçlarıyla.
Gerçi o daha yeteneksiz bizim Selim'e göre.

Saydiğin isimleri tanımıyorum ama kıyas yapmadan da diyebilirimki dansı>oyunculuğundan
bence Türkiyenin dansçı bi youtubera ihtiyacı var

Saydiğin isimleri tanımıyorum ama kıyas yapmadan da diyebilirimki dansı>oyunculuğundan
bence Türkiyenin dansçı bi youtubera ihtiyacı var
Bak abisi buymuş işte Uğur Yıldıran'ın. İçerde'de Mestan'dı.
Mustafa Yıldıran'mış adı.

Burak Serdar Şanal'da en son Atv'de ikinizi de sevdim dizisinde oynamış.
Şu;

Youtuber'ların sıkı takipçisi olmadığım için hatta takip etmediğim için öyle bi isteğimin olmaması normal.
Dansta gerçekten başarılı ama demek ki oyunculuğa yönelmiş. Bu alanda ilerleyecekse de biraz geliştirsin bence kendisini, o yüzden romantik komediye felan atlamasın.

Reactions: xemrexxx