Sen de bir izleyemedin.Aboww beni geçmişsin bile maşallah sana
Sen de bir izleyemedin.Aboww beni geçmişsin bile maşallah sana
Sen de bir izleyemedin.
30. BÖLÜM
Melek.. 😱 Hiç olmadı bu ölüm. Melek ölmüştür yani, kurtulacağını pek sanmıyorum. Of lan keşke deseydin de öyle ölseydin bare. Güle güle Melek..
Celal baba ve Melek'in ilk dakikalardaki sahnesi güzeldi, iyi tartıştılar. Sonra Celal de Melek'i hapsetti, sevimsiz Fulya'ya kaldı sanki. Sinir oluyorum Fulya'ya zaten, başka biri mi bulamamışlar.
Birkaç bölüme her şey ortaya çıkacak diye bekliyorum artık. Sarp ve Mert, kardeş olduklarını öğrenecekler.
Evdeysem 4-5 izlerim, değilsem 2Aboo 30 gelmişş bilee günde kaç bölüm izliyosun be😱
Evdeysem 4-5 izlerim, değilsem 2
Şu an 31 bitmek üzere, gece de 32-33 izlerim. Yarın ya da cumartesi biter.
başlamışken finale kadar izle32. BÖLÜM
Kudret, Celal'in elinden kurtulup hapse düştü. Orada da Kudret'i öldürmeye çalıştılar ama beceremediler. Kurtulamayacağız herhalde bu Kudret'ten.
Bu bölüm de Sarp ifşa oldu. Geçen bölüm Mert, bu bölüm Sarp. Diğer bölüme artık kardeş olduklarını öğrensinler, her bölüm biri ifşa oldu. Ha bu arada Coşkun da çıkagelsin reyiz yeniden.
Sarp, Melek için ''yarım kaldı'' dedi. Eskileri aklına getirdi, duygulu sahnelerdi oralar. Ah be, finalde kavuşsalardı.
Bakalım Mert, Sarp'ı Celal babaya söyleyecek mi? 33. bölüme geçerim birazdan.
Gözlerime acıyorum, yoksa gece de yatmadan izleyeceğim. Şu an 33'deyim, acelesi yok en geç cumartesi bitiyor zaten.başlamışken finale kadar izle
34.bölüm fragmanını izle tahmin edersin bölümle ilgili birkaç şey33. BÖLÜM
Baya aksiyonlu bölümdü. 😱
Sarp tamamen ifşa oldu, Celal baba da öğrendi her şeyi. Orada baya şok oldum, iki taraf da birbirine girecek. Davut dedi ya oluk oluk kan akacak diye.
Celal hemen Füsun'un dükkanını taşlattı, ardından da dükkanı yaktırdı. Onların ne suçu var sanki, Sarp, Mustafa'ya dokundu mu hiç?
Olan Alyanak'a olacak haa. Bir oraya gül dağıtıyor, bir bu tarafa. Ne olacak bunun hali? Finalde ölmesini bekliyorum hayırlısıyla. Ama Berke'ye bir şey olmasın.
Son sahnedeki Sarp ve Mert kavgası da güzeldi. Bakalım yeni bölümde ne olacak? Yarın izlerim.
34.bölüm ne oldu35. BÖLÜM
Of lan Yusuf müdür... Sarp'ı kurtaracağım derken Yusuf müdür öldü. Of çok duygulu sahneydi, Sarp döktürdü orada. Özleyeceğiz seni Yusuf müdür.
Sarp ve Celal yüzleşmesi güzeldi, baya güzeldi o sahne.
Kudret de kurtardı oradan, Alyanak kurtardı. Her yerden çıkıyor bu Alyanak.
Alyanak'ın yanındaki Berke'nin ''Ne bileyim abi'' deyişine bayılıyorum yav.
Celal silahı Sarp'ın eline vererek suçu onun üstüne atacaktı. Sarp uyandı ama o sırada da bizim polisler geldi. Nasıl kurtaracak bakalım oradan?
34.Bölüm35. BÖLÜM
Of lan Yusuf müdür... Sarp'ı kurtaracağım derken Yusuf müdür öldü. Of çok duygulu sahneydi, Sarp döktürdü orada. Özleyeceğiz seni Yusuf müdür.
Sarp ve Celal yüzleşmesi güzeldi, baya güzeldi o sahne.
Kudret de kurtardı oradan, Alyanak kurtardı. Her yerden çıkıyor bu Alyanak.
Alyanak'ın yanındaki Berke'nin ''Ne bileyim abi'' deyişine bayılıyorum yav.
Celal silahı Sarp'ın eline vererek suçu onun üstüne atacaktı. Sarp uyandı ama o sırada da bizim polisler geldi. Nasıl kurtaracak bakalım oradan?
34.bölüm ne oldu
Yanlış yazmışım, aynen 34. bölüm.34.Bölüm