Kıskanç
@Çiğdem- dinlemiş miydin Çağatay reyizin şarkısını daha önceKıskanç
İşte o hantal hali bile Mert'e yetiyor düşünSarp hantalsa seninki de çiroz
Maça da damgasını vurmuş adamım, bir insan her şeyde mi yetenekli olur be
Ses de var
senin bana sadece etiket değil alıntılarında son günlerde ulaşmamaya basladı bunu şimdi gördüm ama görmez olaydım ayoll bir bu bide @Yiğitt in yusufu şarkı söylemesinKıskanç
İşte o hantal hali bile Mert'e yetiyor düşünSarp hantalsa seninki de çiroz
Maça da damgasını vurmuş adamım, bir insan her şeyde mi yetenekli olur be
Ses de var
Alıntı ulaşmıştır, sen gece çıktıktan hemen sonra yapmıştım alıntıyı, muhtemelen yeni bildirimler arasında kaynadı ya da gece muhabbeti bitirdiğimizi düşünüp buraya dönmedinsenin bana sadece etiket değil alıntılarında son günlerde ulaşmamaya basladı bunu şimdi gördüm ama görmez olaydım ayoll bir bu bide @Yiğitt in yusufu şarkı söylemesin
hhaha aa yok görmedim ya gözümden kaçtı dedğin gibi ama iyi inceledim gibi bildirimler arasında görsem bakardım ilk foruma geldiğimde araç çubuğuna sıralıyorumAlıntı ulaşmıştır, sen gece çıktıktan hemen sonra yapmıştım alıntıyı, muhtemelen yeni bildirimler arasında kaynadı ya da gece muhabbeti bitirdiğimizi düşünüp buraya dönmedin
Muhteşem şarkı bence, film versiyonu da 21 milyon dinlenmiş çatla@Yiğitt Müzik sektörüne atılsa orada da şov yapar Çağatay'ım
Bu Akşam performansını ben de beğenmiştimhhaha aa yok görmedim ya gözümden kaçtı dedğin gibi ama iyi inceledim gibi bildirimler arasında görsem bakardım ilk foruma geldiğimde araç çubuğuna sıralıyorum
aras burdada çağatayı eziyor ses karizma budur @Yiğitt değilmi
göz yaşı mimikleri biraz şeyBu Akşam performansını ben de beğenmiştim
Ergenken söylediği bir şarkıyı buldum al soğursun belki kendisinden
hhaha aa yok görmedim ya gözümden kaçtı dedğin gibi ama iyi inceledim gibi bildirimler arasında görsem bakardım ilk foruma geldiğimde araç çubuğuna sıralıyorum
aras burdada çağatayı eziyor ses karizma budur @Yiğitt değilmi
Forever ÇağatayAlıntı ulaşmıştır, sen gece çıktıktan hemen sonra yapmıştım alıntıyı, muhtemelen yeni bildirimler arasında kaynadı ya da gece muhabbeti bitirdiğimizi düşünüp buraya dönmedin
Muhteşem şarkı bence, film versiyonu da 21 milyon dinlenmiş çatla@Yiğitt Müzik sektörüne atılsa orada da şov yapar Çağatay'ım
Valla hiç kendini yorma boşuna, @Yiğitt benden daha çok Çağatay hayranı
aaa tvden verecekler yanı satide gece 12 uygun @mrt-06 zaten keyifsiz görünüyorValla hiç kendini yorma boşuna, @Yiğitt benden daha çok Çağatay hayranıO ağzının tadını bilir
Kız bu arada maçı Cumartesi gecesi veriyor Show TV, izleriz artık@mrt-06
https://twitter.com/x/status/865171363102896129
Valla hiç kendini yorma boşuna, @Yiğitt benden daha çok Çağatay hayranıO ağzının tadını bilir
Kız bu arada maçı Cumartesi gecesi veriyor Show TV, izleriz artık@mrt-06
https://twitter.com/x/status/865171363102896129
Çok iyi olur valla birlikte yorumlarız.aaa tvden verecekler yanı satide gece 12 uygun @mrt-06 zaten keyifsiz görünüyorbiraz eğlenmek açısından çok iyi olur ayoll
Harika, yarın gece Show TV'de buluşuyoruz o zamanÇok iyi olur valla birlikte yorumlarız.
İyi oldu bunu gördüğüm.
Mesajlarına da gerçek biz ne kadar yakışıyor.Harika, yarın gece Show TV'de buluşuyoruz o zaman@Çiğdem-
benim maç yorumlarımda biraz şeydir malum anlamıyorum ama merti över sarpı yerin dibine sokarızÇok iyi olur valla birlikte yorumlarız.
İyi oldu bunu gördüğüm.
Survivor ve Abdülhamitte varbenim maç yorumlarımda biraz şeydir malum anlamıyorum ama merti över sarpı yerin dibine sokarız@Bully
abdülhamiti izleyecem cnm bu gece 12 de yayınlanıcakmıs sende izle bizleSurvivor ve Abdülhamitte var
Ben Survivor izlerim gece saatine bağlıabdülhamiti izleyecem cnm bu gece 12 de yayınlanıcakmıs sende izle bizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?