Şöyle 40 yılda bir güzel paylaşim yapıyon yaSana diyor kiz donu zilli dalga geçme .ss @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Bully Ekli dosyayı görüntüle 52122
Şöyle 40 yılda bir güzel paylaşim yapıyon yaSana diyor kiz donu zilli dalga geçme .ss @Yiğitt @Harunnn60 @cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @Bully Ekli dosyayı görüntüle 52122
Koriş izliyor bi susar misinŞöyle 40 yılda bir güzel paylaşim yapıyon ya80 yaşıma kadar yaşarsam 2. güzel paylaşimini bekliyorum
youtube yorumlarında 39bölümde biticek ay yapım 1 sezonluk yapacaz diye resmi açıklama yaptı diyorlar nasıl 39 bölümde bitecekŞöyle 40 yılda bir güzel paylaşim yapıyon ya80 yaşıma kadar yaşarsam 2. güzel paylaşimini bekliyorum
Tvde çok sansure rastlamadım2. bölümü de şimdi bitirdim.
Gerçekten güzel bir bölümdü, hiçbir sahnesi boş değildi. Soluksuz izledim. "Tek Başına" şarkısı da harika, bağımlılık yaptı."Hep tek başınasın..."
Mert yani Aras Bulut bu bölümde vücut açtı, ortalık yıkıldı mı ne? @xemrexxx @Çiğdem-
Füsunun dükkan sahibi neydi la öyle yumuşak gibiydi. Baya da sinir bir tipti.
Son sahne süperdi. Sarp kendini vurdu, diğer bölüm ikisi baya yanaşacak anladığım kadarıyla.
Son olarak diziyi youtubeden izledim ve sansürsüz izlemiş oldum. Küfürleri duyunca bir şaşırdım ama sonradan kafa bastı olayı.@Forumdash
Yeni bölümü merakla bekliyoruz.
Tv de izlemedim bu bölümü, direk youubedan açtım da küfür duyunca bir şaşırdım. İçimden Allah Allah niye biplememişler dedim ki.aklıma internet geldi.Tvde çok sansure rastlamadımbiplemenin diğer metodu olan sesi kısmak yerine sahneleri mi kesiyor😱
Youtubedeki sansürsüz olanı dizi normalde sansür uyguluyor ama internet yayını sansürsüz olanı kuzey güney bölümlerini bir ara netten izlerken oda bu dizi gibi sansürsüz yayınlanmıştı youtubedeTv de izlemedim bu bölümü, direk youubedan açtım da küfür duyunca bir şaşırdım. İçimden Allah Allah niye biplememişler dedim ki.aklıma internet geldi.
O... ç... küfürü dahil hepsi apaçık söylendi valla
Tam Netflix'likTv de izlemedim bu bölümü, direk youubedan açtım da küfür duyunca bir şaşırdım. İçimden Allah Allah niye biplememişler dedim ki.aklıma internet geldi.
O... ç... küfürü dahil hepsi apaçık söylendi valla
arası daha çok gözüm tuttu çağatay aşırı abartılı oynuyor bu çocuğu sevenleri hiçbir zaman anLayamıcam2. bölümü de şimdi bitirdim.
Gerçekten güzel bir bölümdü, hiçbir sahnesi boş değildi. Soluksuz izledim. "Tek Başına" şarkısı da harika, bağımlılık yaptı."Hep tek başınasın..."
Mert yani Aras Bulut bu bölümde vücut açtı, ortalık yıkıldı mı ne? @xemrexxx @Çiğdem-
Füsunun dükkan sahibi neydi la öyle yumuşak gibiydi. Baya da sinir bir tipti.
Son sahne süperdi. Sarp kendini vurdu, diğer bölüm ikisi baya yanaşacak anladığım kadarıyla.
Son olarak diziyi youtubeden izledim ve sansürsüz izlemiş oldum. Küfürleri duyunca bir şaşırdım ama sonradan kafa bastı olayı.@Forumdash
Yeni bölümü merakla bekliyoruz.
Teyzeler gitsin bilent inalmıdır onu izlesinDiziyi izleyen teyzeler kaçti bu şarkiyla gitti total
Teyzemdeyim.. Teyzemin ergen torunu diziyi izliyor.. Ben diziye bakmıyordum onu izliyoedum çocuk kendinden geçti demek öpüşme sahnesi varmış)))
Tekrar bir cemile gelirse o dizi kirginlari yer sizi de geçerTeyzeler gitsin bilent inalmıdır onu izlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?